Ahojte.. Náš malý ma 3 týždne a zdá sa mi že spinká strašne málo.. včera bol hore od pol 9 do 21:00 a za ten celý deň spinkal iba od 15:30 do 18:00... Okupkaný, Napapaný, vykakaný,prebalený, prdká.. Ale spinkať nie.. Pritom sa mu aj zýva aj drieme ale nedokážeme ho nijak uspať.. Skúšali sme už nosenie na rukách, kočík, povídko a poviazať.. Skúšame aj cumlík.. Ten však niekedy pustí a mám pocit že ho nevie chytiť späť ústočká velké cumlik dnu a on len plače.. a keď sa ho podarí uspať tak po 20 minutach je opäť hore s plačom.. V noci ale vstáva len na papanie a potom pekne zaspinka 🤷🏻♀️ Robíme niečo zle my ? Alebo len proste spať nepotrebuje. A ak nie je unavený prečo ten plač... Papá Nutrilon... Potom používame len probiotiká biogaia nič iné..
Na 3 tyzdnove babatko mi to skor pride tak, ze uz je taky unaveny ze nevie zaspat preto place. Myslim ze nas syn ked bol takto malicky nevydrzal byt hore dlhsie ako hodinu. Dieta sa ti same neulozi, skus odsledovat priznaky unavy a uz vtedy ho skus uspat.
este mozes slusot hacku biely sum
@vierka0508 Snažim sa ho uložit uz ked len vidim že zývne a nič niekedy zadrieme pri fľaške a po uložení prejde 20 minut kedy sa zobudí..
Mám pocit že sa nedokáže vykakať niekedy strašne tlačí a vynde mu strašne malinko ..
Starsi mi ptesne tak spaval-teda nespaval....stavalo sa bezne,ze cez den len 20 min.spanky,pomohlo nam prechafzky s kocikom,naucil sa spat 2h.doob a 2 h.poob,mimochodom v noci tiez toho vela nenaspal....
@moncicna k tomu co pises ze spi 20 min a zobudi sa...nastuduj si ake fazy spanku ma babatko. Dieta sa pri prechode z lahkeho spanku do tvrdeho vacsinou prebudi, lebo si ich este nevie samo spojit. Vtedy vacsinou pomoze zobrat ho na ruky a ako keby znova uspat. Potom uz spi dlhsie. U mojich synov to platilo na 100% ale tiez som na to prisla az neskoro. Teraz pri druhom uz viem. Ked ho polozim do postielky, spi tak 35min akonahle sa zacne mrvit nabehnem k nemu zoberiem ho ešte na ruky a ked uz znova spi, vydrzi spat aj 2 hodiny. V kociku je to najlepsie, vtedy ho samotne kocikovanie uspi, takze sa ani neprebudi. Co sa tyka mliecka...aky je cez den, spokojný, mas pocit ze ho boli brusko? Tiez sme par krat pomohli s vykakanim rektalnou rurkou, to uz citis aj na brusku ze ho ma tvrde, nechce papat, lebo ma plne crievka a place tak inak, proste ako ked ho nieco boli. Vyskusaj, nijak mu s tym neublizis, aj sa cez to vyprdka.
@vierka0508 skusali sme aj rurku ale nic.. V kočiku my plače nespinka.. niekedy spinkal 3-4 hodinky teraz nic.. Jasne ze ho vezmem a skusim uspat znova ale znova sa to opakuje po chvilke je znova hore
@vierka0508 Niekedy je spokojný, inokedy sa pučí a je uplakaný ale nespinká nedokazem ho nijak uspať.. Horko tazko sa to podarí vecer po okupani a napapaní a potom ked zaspinka tak je uz celu noc dobre a ráno opäť vstane napapa sa a uz nespinka a nedokazem ho uspat cely den.. jedine miesto kde spi je auto ked cestujeme k mame.. No ked auto zastavi tak uz je hore 🤷🏻♀️🥺
To poznam😅 dcera ma 3m a doteraz je to NEspavec. Jedine kde zaspi na viac ako 20 min je iduci kocik po dlazdickach vonku(pozor nevstupovat na hladku cestu😂) tam potiahne kludne aj 1,5hod. Inde NESPI. Či je to hojdanie,ležanie,kojenie,nosič,… bude spať len v kočiku. A tak je to od narodenia,cely den sme len vonku. Skus isť snim von po nerovnom terene a uvidiš. Veď nič sa nestane ak si chviločku poplače,moja tiež predtym než zaspi si chviločku poplače.
Starsi syn sa narodil v lete do horucav. Tiez zle spocuatku spaval. Chodila som nrskor stale kocikovat a postupne sa naucil pekne spinkat. V kociku najma. Prve tri mesace su masaker
@moncicna a skusali ste satkovat pripadne ergo nosic moji vhlapci zdy po chvilke zaspali a v tomto veku je normalne ze dieta nespi 2 hodinove spanky mi sme fungovali tak ze pol hodku spal hodku cca bol hore polhodky sme sa kojili a potom zase spali bud na prse alebo som ho potom naviazala do satky
No neviem ale náš 3 týždňový spal vkuse 4 hodiny, najedol sa a zase zaspal na ďalšie 4 hodiny a takto dookola. Mali sme mlieko Beba.
@moncicna však ale v noci spinka pekne.