mile mamicky,uz nevladzem 🙄 moja 6 mesacna dcera nespi..rano vstava okolo 5,nakojim a zaspi uhojdanim okolo 9hod na 30minut..potom dam biely jogurt,hrame sa ,obedujme ezaspava uhojdanim 14hod...opat 30minut.. prechadzka asi do17tej,samozrejme kojenie vzdy ked si pyta...kupanie,kojenie a spanok,uhojdanim..hodinku,nakojim,spi......zobudi sa okolo polnoci a to je koniec,,,uz sa len smeje lezie po posttielke....zaspi uhojdanim a po 4hodinovom hojdani chvilku zaspi....u lekara mi povedali,ze niektore deti su take,,,je zdrava...poradte,ako ju naucit ,ci dopriat viac oddychu...ja ho potrebujem a ona nie? dajkujem za kazdu radu
rada by som ti poradila, ale aj mne povedala doktorka, že každé dieťa má individuálnu potrebu spánku. Môj najmladší spal ako novorodenec 20 minút denne aj to len na rukách, v noci sa budil aj 6-7 krát. Cez deň v kuse plakal a ja som ho nosila ako indiánska babička. Od 10 mesiacov cez deň nespal vôbec a v noci začal normálne spať (budí sa raz, ide spať okolo 22,00 a ráno o 5,30 je hore), až keď nastúpil do školy. Treba len pevné nervy a vydržať. Dobré by bolo, keby si aspoň pár nocí v mesiaci mohla spať v oddelenej izbe a o dieťatko by sa staral manžel. Niektoré kočky tvrdia, že sa nočný spánok dieťaťa zlepšil, keď ho uložili k sebe do postele.
prajem len pevne nervy a vydrzat,u nas to iste bolo,aj u lekarky sme boli,nic mu nebolo,upravilo sa to okolo 2 roku,ale aj tak neprespi celu noc,niekedy sa zobudi aj 3 krat,napr.chce pit,ale je to ovela lepsie nez ked sa budil aj 8 krat,tak este raz,treba len vydrzat,nic ine poradit neviem 😉