Máte niekto podobnú skúsenosť? Sporadicky sa mi vyskytla nespavosť v tehotenstve, taktiež v prvých mesiacoch života môjho drobčeka. No plnú silu to nabralo zhruba pred 2 týždňami, kedy som nebola schopná zaspať aj 4 hodiny a ráno samozrejme budíček. Naozaj som sa dostala do začarovaného kruhu a pociťovala obrovskú beznádej. Upozorňujem, že mám bábätko, ktoré celu noc prespí, iba raz sa budi na mliecko. Presiel si tým niekto? Prosím, maminky, ktoré dobre spávate, nepíšte.
@bajka16 ja som vycerpana tak, že padám z nôh, ďakujem pekne za radu 🙂
Kup si v lekarni melatonin
Presne toto som riesila aj ja, mala spala a ja som nemohla zabrat... Kupila som si melatonin, bud sa da v tabletkach alebo je aj sprej do ust dospinox a to zabralo 🙂 a hlavne cca 2 hodiny pred spanim som nepouzivala telefon
@evkamotka nezaberá, mám to moc v hlave
@ladybug138 to je dobre, že ti to zabralo 🙂 ja som skúsila, ale nič :(
@123nikolaa123 moze manzel nejako pomôcť? Ze by bol s babatkom a ty si si dala dlhu sprchu, pomasiroval ti nohy... Aby si sa uvolnila
@evkamotka pomáha 🙂 síce nie masírovaním nôh, ale musela som navštíviť psychiatra už, ten mi povedal, že mi tá nespavosť pomaly vytvára pocity beznádeje a môže nastúpiť aj silná depresia, začala som sa teda liečiť, je tomu dva dni, muž vstáva k malej
@123nikolaa123 ako mate nastaveny rezim/lieky? ake velke je babo?
@juliet86 včera som ti to písala v inej téme...
Ja to mávam niekedy. Občas padnem ako hruška do postele, ca o 3 hodiny ma prebudia deti, tie zaspinkajú a ja ešte 3 hodiny čumím do plafonu. . pokiaľ to nie je každú noc, tak by som to asi neriešila.
@vilma7 stavalo sa mi to sporadicky, 2 dni zle týždeň dobre, potom to však vygradovalo na Ob deň
@123nikolaa123 mne raz so spánkom pomohlo super sedenie u hypnotizera, stačilo dokonca len jedno.
Mala som ten problém, že sa mi snívali veľmi živé sny a ja som potom ráno vstávala totálne unavená, ako keby som celé noci niečo robila. Myslím že by ti vedel pomôcť, určite by som radšej skúsila tú alternatívu ako lieky atď.
@123nikolaa123 moja skúsenosť je asi taká, že ja som stále na ihlach že tvrdo zaspím a nebudem počuť deti až z toho nespim. Lahnme si cca o 10 do postele a pol 3 a ja stále hore. A potom príde 5 6 hodín ráno ja tak tvrdo zaspím že keď deti vstávajú nie som schopná do 7 pri nich fungovať. A tiež neviem co s tým.
@majusska202 a koľko sa to prosím ta dá takto vydrzat? Pretože mna zlomil jeden týždeň
@123nikolaa123 taham tretí rok 😂 starší bude mať v októbri 3 a mladšia ma rok a pol
@123nikolaa123 poznám. Skus sa cez deň vyčerpať fakt ze si ani nesadni stále niečo rob bud s bábätkom dlho von upratuj vo veľkom a večer padnes ani nebudeš vedieť ako