Ahojte, mame 6mesacne dvojcata a od 4 mesiacov nam robi problem ich uspat. Zaspavaju az o 22-23hod. Do 4mesiacov zaspavali krasne sami v postielkach a prisli sme k nim len ked im vypadol cumlik a spinkali dalej. Skusali sme uz aj sediet pri postielkach a hladkat ich kym zaspia ale oni chvilku lezia pozeraju a potom placu ☹ a ked sa nam konecne podari nejako ich uspat tak sa maly v noci budi na hlad aj 3-4krat a to je este aj hore o 6-7hod. Mala vacsinou chvalabohu prespi noc. Neviete mi prosim poradit ako to mame riesit? Dakujem vopred za kazdu jednu radu...
Nas maly bohuzial hned ako sa zobudi a pripadne mu dam aj papat mliecko dost zacne plakat a jedovat sa a kedze nechcem aby zobudil sestricku tak ho musim zobrat rychlo do inej izby a chce sa hrat na hracej deke. Ked by len lezal v postielke a blabotal si tak by som tiez neriesila a nechala ho lezkat v postielke 🙂 len mame to komplikovanejsie kedze su to dvojky
Ahoj. Ja zacinam mat tiez podobny problem. Do 4 mesiaca malinka spala krasne celu noc, zo zaciatku vstavala len dva krat na kojenie, ked sme presli na umele mliecko tak spala 10 hodin v noci bez prestavky. Najnovsie teda posledne dva - tri tyzdne si ale zmyslela ze bude vstavat rano o pol siestej. Je presna ako hodinky. Nasleduje bavkanie sa v postielke do pol siedmej a potom este hodinku spinka. Neviem co to znamena, pretoze v postielke vobec neplace iba sa hrajka. Nechapem co ta hodinka znamena 🙂 Tipujem ze aj ked neplace, asi to bude hlad, ale pokial neplace, tlacit do nej nebudem, potom uvidime...