Neskoré kŕmenie pre lepší a dlhší spánok

bibina1978
2. jún 2013

Ahojte, chcela by som sa opytat ci mate skusenost s neskorym nocnym krmenim. Myslim tym krmenie babatka tesne pred tym ako idete vy spat. Nie je to potreba babatka, ze by sa zobudilo a pytalo si jest. Ma to byt sposob ako predlzit jeho spanok do rana. A predist tak jeho prebudzaniu sa v noci alebo nadranom na hlad.

dakujem

aknaj
2. jún 2013

@bibina1978
to ako ho chceš nasilu zobudiť a nútiť ho jesť ?

alebo som to nesprávne pochopila ....

ritusuk
2. jún 2013

@bibina1978 ahoj,ja som to tak robila,kedze som potrebovala Zojke zosuladit rezim s dvojcatami.zacali sme na konci druheho mesiaca,na mliecko sa budila vzdy medzi druhou a tretou nadranom.takze som vzdy vydrzala do polnoci,velmi jemne ju zobrala na ruky a papali sme.tym padom mi spala do osmej-deviatej rana a spava tak dodnes.teraz papa tiez neskor,obycajne spolu s dvojcatami,po 21 vecer a vsetky tri sa budia naraz,okolo osmej rano.

magda89
2. jún 2013

Skus pozriet www.prosimspinkaj.weebly.com , popripade sleduj FB: https://www.facebook.com/pages/Prosim-SPINKAJ/4... autorka tam hovori o radach a spinkani babatiek, ak mas nejaku radu alebo tip tiez sa mozes o nu podelit 🙂 je to fakt zaujimava stranka, chodim tam pravidelne 🙂

euka210
2. jún 2013

pocula som take od manzelovej tety, ze to praktizovala pred 40rokmi a radila nam to. Ja som take nerobila, ale mozes skusit ked Ti to bude vyhovovat.

bibina1978
autor
2. jún 2013

Dakujem kocky velmi pekne. moj tip na uspanie babatka cez den napriklad, tesne predtym ako ho idem ulozit mu pohladim tvar a nostek. Potom ho ulozim este bdeleho, ale zreleho spinkat do kocika alebo postielky. Niekedy zaspinka bez placu a niekedy s placom 🙂 a hmkam mu do toho Docelomanskeho "Lubim ta" 🙂

raona
2. jún 2013

to akoze zobudit babatko ked idem ja spat?? hmm?? myslím ze je to čistá hlupost, moj názor.. ked je hladne sa zobudi, ked neni bude spat, je to indi vindi, kazde dieta je ine niektore prespia, niektore neprespia......

andrejka1974
2. jún 2013

kazde dieta potrebuje papat v noci individualne 🙂 🙂 🙂 🙂 a ver mi, budit ho je to najhorsie co mozes spravit , moja dcerka sa zo zaciatku budila kazde tri hodinky na jedlo a teraz ma skoro 14 mesiacov a zobudi sa mi este aspon DVAKRAT, A TO O 23.00 AZ 0.00 a potom o 3.,00 da si mliecko a spinka dalej , ale rano vstane o tej pol siedmej 🙂 🙂 🙂 a to vecer si dava uz aj kasu , ale mliecko potrebuje , a ked je moc teplo budi sa castejsie a aj vtedy, ked je chora , teraz bola chora cez den spinkala skoro stale , ale v noci pila mliecko kazde dve hodinky 🙂 🙂 🙂 🙂

vonicka
3. jún 2013

@bibina1978 - najprv som si zle precitala, ze kedy chces to dieta krmit - myslela som si, ze tesne predtym ako ide spat. Az potom na druhykrat som si precitala, ze vtedy ked idete spat vy - rodicia. To by som ale nerobila, nechaj dieta spat, nic nezmenis ak ho nasilu zobudis a budes ho tlacit nejaky jedlom, alebo mliekom. Si predstav, ze by teba zobudil niekto po par hodinach spanku a zacal by ta krmit. Asi by si bola z toho na prasky. To, ze dieta v noci chce viackrta jest je normalne a musis to iba vydrzat. Ina cesta neexistuje 🙂

lauricka
3. jún 2013

@bibina1978 mozes to vyskusat, ale nebudit, len prilozit flasu alebo prsnik k pusinke, ci bude pit. Niekedy sa vedia v spanku napit a spia dalej. A potom uvidis, ci bude spat dlhsie, nez ked to neurobis. To musis sama vyskusat. Ale nebudila by som ho narocky.

bibina1978
autor
3. jún 2013

dakujem za povzbudenie 🙂

nanulik
3. jún 2013

ahoj neviem aké velké máš bábo, moj jednu dobu jedol mlieko o desiatej večer a potom okolo tretej, to sa sám budil, ale potom už chcel iba raz a to sa budil kadejako, velakrát bolo tak že som si lahla a po hodine spánku sa zobudil 😝 bola som na prášky z toho. tak som potom začala mu dávať sama mlieko. okolo jednej v noci ked som chodila spať. najskor som ho jemne prebalila. aby sa trošilinku prebral, ale nezobudil uplne, vypil mliečko a spal dalej, niekedy nechcel, tak som nenutila. nočné krmenie skončilo ked mal asi rok a pol a prešli sme na kravské. neviem či to bolo tým, alebo iba jednoducho už nechcel. ale snažila som sa potom už aby sa dosť najedol cez den, aby nemusel to nočným krmením dohánať.
je aj doležité poznať to svoje dieťa, vedieť čo potrebuje, čo mu vadí a čo nie....

mamainprogress
3. jún 2013

Toto som ja raz skusila a maly sa sice najedol ale bol po krmeni uplne rozhodeny, nevedel zas zaspat, plakal a nakoniec bola uplne strasna noc takze medvedia sluzba...🙂 radsej to uz neskusam a papa ked chce co je 1-3x za noc. Ma 11m.