Dobry den.Pisem ako ustrachana mamina,co si sype popol na hlavu.Dnes som si vsimla,ze mala ma na okraji nosa velky napoly zaschnuty susen-len ho vybrat.Uz som sa nevedela dockat,kedy pojde spinkat,ze si trocha oddychnem,tak som si povedala,ze jej ten susen vyberiem prstom,nechcelo sa mi ist po vatovu tycinku.-vlastne bol takmer vonku.Silnym tlakom som ho posuvala von a von,ani som sa moc nepozerala,no islo to zle,tak napokon sa podarilo.Len-teraz pozeram a zrak ma neklame-mala ma tu dierku vacsiu ako tu druhu a celkovo nos vyzera inak...Som tlacila asi rilis na tu pevnu stedovu vnutornu cast nosa,ktora od seba oddeluje nosne dierky.Uz som si aj poplakala...Toto by ma nikdy nenapadlo,ze mozem babu sposobit.Mala teraz spi a ja sa zozieram vycitkami.Zazila niektora nieco podobne?Dakujem za vsetky rady a nazory,aj tie odsudzujuce,patri mi to.
@elizabeth88 vsak odfod, mozno sa ti to len zda.
Vazne je to take smiesne?Mne by to tiez prislo absurdne pocut to od niekoho asi..
@elizabeth88 keby si jej naozaj ublizila, myslis, ze by kludne spinkala a ani nemrkla? Ved ak je kludna, spi, tak tam nemohol byt ziadny velky tlak, klud.
Az mi polievka zabehla 😂
@elizabeth88 stylom akym si to napisala😂👍
@beky1813 necitaj pri jedeni😀
@dskjhfdlkdjhl musim, zlozvyk a knihu nemam 🤣🤣
Jeasne,ja si nemyslim,ze som jej ublizila...Len sa sama cudujem,ze vidim trosku zmenu
V kazdom pripade dakujem za ohlasy,za vsetky,aj tie vtipne..vlasne ine ani neboli,
Prave som si to precitala,naozaj to je napisane ako parodia.🙂
Ale,makee casti nosa sa predsa tlakom daju vykrivit..nemusi to boliet,no..asi mi tu nik neporadi..
ale mohlo sa teda stať, že si jej posunula nosovú prepážku, keď je to teda tak viditeľné...ja by som to hlavne radšej nenaprávala sama, lebo by sa mohol stimulovať blúdivý nerv, čo by mohlo viesť k až k zástave srdiečka (ale skôr len k jeho dočasnému spomaleniu, dočasné, tj niekoľko sekúnd, desiatok sekúnd). Ale podľa mňa to netreba naprávať vôbec, časom sa to samé narovná - ak si chceš byť však celkom istá, treba ísť na ORL (ja nie som orl dr.)
toto je aj moj nazor,necitam ho sice rada,ale neviem,pockam,este na muza,ked pride,co on na to
Juj. Si strasne zlata. Vies co? Ja som sa narodila s pripucenym nosom. Jednu dierku som mala uplne spucenu. Moja babka vraj hodinu bedakala v porodnici pri postielke (ona pracovala v nemocnici tak mala protekciu), ze taketo nieco a este dievcatu. O par dni bol nostek uplne v poriadku. Doteraz mam nos krasny a plne funkcny :D :D :D Neboj. O par mesiacov, rokov sa budes aj ty pucit na tom co si tu napisala a bude to pre teba velmi mila spomienka.
@elizabeth88 odfot noštek malej. Bez srandy píšem.
No mala ma jedenast mesiacov...Dobre,odfotim,ked vstane,je to vidiet viac na dierkach,no ma ho iny trosilinku aj celkovo
@elizabeth88 inak ak chceš, tak do IP.
Toto je totálna hovadina, nikto len tak prstom nevykruti prepazku...to by som nemohla ani spávať, ako spim, na bruchu a cely nos mam pripuceny nabok 😂a každé ráno, čuduj sa svet, mam nos na mieste a rovnaký. Skôr si si len doteraz nevsimla, ze ma jednu dierku menšiu, lebo si ju nepozerala tak detailne (mimochodom, ak nájdeš človeka s uplne symetrickými ušami, nosnymi dierkami, očami, perami, zagratuluj mu). Proste si si ju teraz kvôli stresu premerala a udrelo ti to do očí.
@evora29 rozumiem,len pri spani netlcis nikdy ako tlskom prsta...a jedna sa o babo...
Tak muz je uz doma-vidi to aj on.Totiz,ona mala nos rovnucky ako babika,takze aj tato mala odchylka dolava je viditelna.Fuu,tak neviem,co budem robit,ale dakujem Vam.Skoda,ze je vikend,nemozem s nou ani ist na ORL,nech to pozru.Aspon neviem,ze by niekde ordinovali..
Fuu,ale kludnejsia by som bola..Dakujem este raz za vsetky odozvy.
@elizabeth88 asi ma len tu druhu menšiu dierku zalepenu zas iným susnom 😊 ako úplne vážne si myslis že ma poškodený nos ak kludne aj naďalej spinkala a ani teraz nejaci od bolesti?
@katarinamarkova toto netvrdim,nieco je ale inak a ...je to babo..tiez by ma take nieco nenapadlo...
Asi bude najlepsie ked s nou v pondelok pojdes ku doktorke lebo si z toho evidentne vykolajena. Snad ta ukludnia
@pehavcek Vystihla si to.Keby som vedela,kde v Blave je Orl aj v sobotu,bezim hned.
🙂
Ste vsetky velmi mile,ze na to reagujete.Dakujem.Vazim si to.
@elizabeth88 posli foto takto sa ťažko hada co jej je či nie je 😊
@elizabeth88 prepac ale skoro som sa pocurala od smiechu🤣🤣🤣precitala som to dva krat a stale neviem ci si robis srandu...