Ahojte , syn mal nedavno 7 mesiacov a uz vyse tyzdna pozorujem ze je viacej nervoznejsi, spi mi 40 minutovky, ked vstane je tak 20-30 min vpohode a potom to zacne ked ma vidi len na ruky zacne plakat hned chce cicku , nemozem ho ani polozit niekedy, ked papa tak prve 5-6 lyziciek dobre ale potom uz je rev . No ja asi osediviem, idu mu zuby ??? Teplotu nema, dasienka ma navrete aj od 3-4 mesiaca .. ide ma porazit posledne dni 😂😂😂 halooo pomooc
Vitaj v klube😀😀😀z dietata, ktore sa pekne pohralo aj same je mamkin(alebo hocikoho, kto sa mu venuje) cecek. Pomaha obcas pohar vina a mne aj uvedomenie, ze som na rodicovskej kvoli tomu dietatu, takze sa mu proste viac venujem a nerobim dokopy nic ine(nemam ine deti, len zvery, ktore musia pockat😀)
@majlo1234 ja viem ze sa mu musim venovat, on bude aj s hocikym inym aj na rukach a tak , ale proste ten rev jeho je niekedy neznesitelny
Ja ti uplne rozumiem, pred tyzdnom dvoma som tu zakladala podobnu temu, nic sa sice nezmenilo, ale aspon som mala pocit, ze v tom nie som sama. Musime to iba vydrzat
Ja mam 10 mesacneho a to iste. Uz vyse mesiaca 🤦♀️ a ano, idu mu zuby, 3 vysli v podstate naraz a tlacia sa dalsie 3. Plus separacna uzkost, spankova regresia,...ale neboj, je to len obdobie 😂
Separacna uzkost, tiez mam 7 mesacneho, tu uzkost ale este vystupnovali zuby, dnes sa prerezal druhy, prvy v nedelu. Dnes to bolo o cosi lepsie, ale posledne dni ani polozit, ani na krok od neho. On dlhodobo spava 40 min, takze co nestihnem, kym on spi, nestihnem teraz vobec, alebo musim s 1 rukou zvladnut a v druhej on😆 do toho mame uz tyzden a pol sople z tych zubov, mal parkrat aj vyssiu teplotu. Na rukach pri inych nechce uz byt, okrem manzela, ale ten je do 17tej v praci. Okrem toho mam doma este 2a tristvrterocneho. Ale po jednej stranke je to aj velmi prakticke, lebo mi ho uz vie zabavit☺️
@mimi3008 no moj je soplavy uz druhy tyzden, my sme boli chory asi cca mesiac do zadu, vcera som bola u doktorky tak uvidime ci vyter z nosa nieco potvrdi… a ja mam ppcit ze mu idu vrche a spodne jednotky naraz … to ze on sa zobudi s usmevom 20 max 30 min super a potom rev, pri prezliekani obliekani prebalovani to reve od narodenia to cakam kym prejde 😂 cesta autom max 10 min ak nie je cas spanku tak vajicko ani omylom … no je to narocne niekedy fakt .. a kazdy den cakam ci nejaky zub nevykukne zeby wom vedela ze to z toho je taky nespokojny a umrncanyyy
tak to ošedivieš... separačná úzkosť... trvá niekoĺko mesiacov...približne v roku sa to pekne zlepší....a potom bude dobre.