Nervózny 7 mesačný synček

19. máj 2022

Ahojte , syn mal nedavno 7 mesiacov a uz vyse tyzdna pozorujem ze je viacej nervoznejsi, spi mi 40 minutovky, ked vstane je tak 20-30 min vpohode a potom to zacne ked ma vidi len na ruky zacne plakat hned chce cicku , nemozem ho ani polozit niekedy, ked papa tak prve 5-6 lyziciek dobre ale potom uz je rev . No ja asi osediviem, idu mu zuby ??? Teplotu nema, dasienka ma navrete aj od 3-4 mesiaca .. ide ma porazit posledne dni 😂😂😂 halooo pomooc

deti95060810
19. máj 2022

tak to ošedivieš... separačná úzkosť... trvá niekoĺko mesiacov...približne v roku sa to pekne zlepší....a potom bude dobre.

majlo1234
19. máj 2022

Vitaj v klube😀😀😀z dietata, ktore sa pekne pohralo aj same je mamkin(alebo hocikoho, kto sa mu venuje) cecek. Pomaha obcas pohar vina a mne aj uvedomenie, ze som na rodicovskej kvoli tomu dietatu, takze sa mu proste viac venujem a nerobim dokopy nic ine(nemam ine deti, len zvery, ktore musia pockat😀)

autor
19. máj 2022

@majlo1234 ja viem ze sa mu musim venovat, on bude aj s hocikym inym aj na rukach a tak , ale proste ten rev jeho je niekedy neznesitelny

majlo1234
19. máj 2022

Ja ti uplne rozumiem, pred tyzdnom dvoma som tu zakladala podobnu temu, nic sa sice nezmenilo, ale aspon som mala pocit, ze v tom nie som sama. Musime to iba vydrzat

amelie2017
19. máj 2022

Ja mam 10 mesacneho a to iste. Uz vyse mesiaca 🤦‍♀️ a ano, idu mu zuby, 3 vysli v podstate naraz a tlacia sa dalsie 3. Plus separacna uzkost, spankova regresia,...ale neboj, je to len obdobie 😂

mimi3008
19. máj 2022

Separacna uzkost, tiez mam 7 mesacneho, tu uzkost ale este vystupnovali zuby, dnes sa prerezal druhy, prvy v nedelu. Dnes to bolo o cosi lepsie, ale posledne dni ani polozit, ani na krok od neho. On dlhodobo spava 40 min, takze co nestihnem, kym on spi, nestihnem teraz vobec, alebo musim s 1 rukou zvladnut a v druhej on😆 do toho mame uz tyzden a pol sople z tych zubov, mal parkrat aj vyssiu teplotu. Na rukach pri inych nechce uz byt, okrem manzela, ale ten je do 17tej v praci. Okrem toho mam doma este 2a tristvrterocneho. Ale po jednej stranke je to aj velmi prakticke, lebo mi ho uz vie zabavit☺️

autor
19. máj 2022

@mimi3008 no moj je soplavy uz druhy tyzden, my sme boli chory asi cca mesiac do zadu, vcera som bola u doktorky tak uvidime ci vyter z nosa nieco potvrdi… a ja mam ppcit ze mu idu vrche a spodne jednotky naraz … to ze on sa zobudi s usmevom 20 max 30 min super a potom rev, pri prezliekani obliekani prebalovani to reve od narodenia to cakam kym prejde 😂 cesta autom max 10 min ak nie je cas spanku tak vajicko ani omylom … no je to narocne niekedy fakt .. a kazdy den cakam ci nejaky zub nevykukne zeby wom vedela ze to z toho je taky nespokojny a umrncanyyy