Ahojte neviem či je to ok ale syn cca mesiac napína ruky nohy a ako keby sa zlostil a vrči pri tom..
Nesedí sám a loziť sa mu tiež veľmi nechce.
Len by vystrájal ..
Myslíte že sa nudi??
Asi ano, keď sa deti začnú pohybovať tak sa to trochu zlepší...dcéra má 10 mesiacov a od narodenia sa neustále zlosti či mrci, napr. keď ma hračku 10 sekúnd, uz hystericky plače, lebo potrebuje nový podnet. To platí aj keď lezi, keď je v kočíku či na rukach. Ako začala loziť a stavať sa na nohy je to trochu lepšie.
A pri tom napinanie ruky a nohy aké ma zrenicky? (Ked spendlickovej velkosti, v pripade kus vydute oči )
A vyraz tvare? (Či nema zacervenenú tváričku)
Môže to byt aj epilepsia.
Bez vydenia to neviem posudiť ale pozri si videa na youtub epilepsia u babetka, je tam dosť vela, a ked sa na niektore podoba smer hned neurologia
@ildiko36 to si nemyslím ak začneme s ním vystrajat tak prestane ako keby stále potreboval niečo iné robiť,ale tu tváričku niekedy ma červenú
Skus to nahrať na video a pre istotu ukáž to doktorke, niekedy epilepsia len tvrdá kratko.Opatrnosť neuškodí
@ildiko36 určite toto to nebude, už som pozerala ale nahram a pošlem doktorke, skôr si myslím že sa nudi a chcel by už loziť
???