Nervózne 8-mesačne bábo

20. jún 2022

Ahojte neviem či je to ok ale syn cca mesiac napína ruky nohy a ako keby sa zlostil a vrči pri tom..
Nesedí sám a loziť sa mu tiež veľmi nechce.
Len by vystrájal ..
Myslíte že sa nudi??

ivangeline
20. jún 2022

???

xenyja
20. jún 2022

Asi ano, keď sa deti začnú pohybovať tak sa to trochu zlepší...dcéra má 10 mesiacov a od narodenia sa neustále zlosti či mrci, napr. keď ma hračku 10 sekúnd, uz hystericky plače, lebo potrebuje nový podnet. To platí aj keď lezi, keď je v kočíku či na rukach. Ako začala loziť a stavať sa na nohy je to trochu lepšie.

ildiko36
20. jún 2022

A pri tom napinanie ruky a nohy aké ma zrenicky? (Ked spendlickovej velkosti, v pripade kus vydute oči )
A vyraz tvare? (Či nema zacervenenú tváričku)
Môže to byt aj epilepsia.
Bez vydenia to neviem posudiť ale pozri si videa na youtub epilepsia u babetka, je tam dosť vela, a ked sa na niektore podoba smer hned neurologia

autor
21. jún 2022

@ildiko36 to si nemyslím ak začneme s ním vystrajat tak prestane ako keby stále potreboval niečo iné robiť,ale tu tváričku niekedy ma červenú

ildiko36
21. jún 2022

Skus to nahrať na video a pre istotu ukáž to doktorke, niekedy epilepsia len tvrdá kratko.Opatrnosť neuškodí

ildiko36
21. jún 2022

Skus pozrieť toto video, neviem poslat link ,zadaj to na youtub

autor
21. jún 2022

@ildiko36 určite toto to nebude, už som pozerala ale nahram a pošlem doktorke, skôr si myslím že sa nudi a chcel by už loziť