Nerovnako nastrelené náušnice

medea8
14. aug 2022

Chcem vás veľmi pekne poprosiť o radu... 5 ročnej dcére podľa mňa nie úplne dobre nastrelili náušnice... Prosím riešili by ste to alebo nechali tak...

pribinak
14. aug 2022

@medea8 nechala tak. Má malé uška, tam nie je veľmi priestor

zuzkaa1991
14. aug 2022

@medea8 moja ma ovela vacsi rozdiel.kedze sa pohla a na jedno. Usku ma pekne " v strede "a na druhom viac na kraji

macatt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
macatt
14. aug 2022

Nenechali sme, náušnicu z jedného ucha sme dali dolu, dierka zarástla a o pol roka sme dali nastreliť znova..

medea8
autor
19. aug 2022

Ďakujem za názory... Po porade v inom štúdiu budeme.opravovat danú dierku...má ju veľmi ku chrupavke hore a teda keby mala iné napichovacky ani by ich tam poriadne nedala... Takže nám odporučili opraviť to... Že ona má malé uška a už ma 5 rokova teda lalok ako taký sa jej už dotvárať nebude a každý posun tým pádom bude viac vidieť na náušniciach... Okrem toho ju tá dierka aj boli keďže ju má tak blízko chrupavky... Takže moja snaha ist do odporúčaného salóna za 50 e nastreliť náušnice aby to bolo v pohode bola bohužiaľ márna... 🫣😒

judar
19. aug 2022

@medea8 50€ za nastrelenie nausnic??? 🤦🤦🤦 To vas dobre odzubali lebo bezne nastrel jednej dierky stoji do 10€....a co sa tyka opravy tak najprv jej dierka musi zarast co potrva aj rok az viac lebo nastrelit nanovo s par mm odstupom moze sposobit mensie vacsie komplikacie

medea8
autor
20. aug 2022

@judar povedali mi pár týždňov...ale jasne uvidíme...

medea8
autor
20. aug 2022

@judar ako hovorím tu cenu som bola ochotná zaplatiť vzhľadom na spokojné recenzie... Ale u nás to nevyšlo