Nereaguje na hračky

17. mar 2024

Ahojte mame 2,5 mesiaca a mala preferuje len jednu stranu ked na nu volam ma ma totalne v pazi sem tam ockami kukne zastavi sa v strede a dalej nejde 😞 mali to aj vase deticky ? Napravilo sa to ? Aj ked hrkam aby otocila hlavku tak nic .. sluch nam bol v porodnici merany a bol v poriadku
Hracky ju nezaujimaju ..

pribinak
17. mar 2024

Doktorka ako komentuje že bábätko neotáča hlavičku na 2. stranu?
Hračky ešte je dosť mala.

evivb
17. mar 2024

Ale aj si jej skusala a nejde jej otocit? Ci iba ona to nechce robit? Ak nejde, tak urcite k fyzio, aby vam dala cviky. Moze mat skrateny sval. My sme tiez chodili k fyzio, ale s inym problemom.

Hracky, prosim neries. Na to je uplne mala.

minesasubu
17. mar 2024

Nas maly mal od narodenia hlavu viac dolava , cize ani ju nevedel poriadne otocit kedze tym ze preferoval jednu stranu mal skratene zily, cievy a pod
dlho sme chodili na fyzio kedze vsetko na to navazuje celkovy vyvoj
jedno ti poradim nedavaj dieta do kresielka nech je co najviac na zemi
v tomto veku je fajn mat kontrastne hracky popripade u nas boli kluce vhodne ked sme trenovali , musela som mu aj krk specialne masirovat , tahat a cvicili sme
pediater ti neda poriadnu odpoved , chod na fyzio to su odbornici na tieto veci

autor
17. mar 2024

@evivb ked otocim ja ze aj v postielke ked spinka tak sa da otocit

autor
17. mar 2024

@minesasubu dakujem

basska_b
17. mar 2024

Moje deti vsetky len jednu stranu preferovali a ked sa zacali kotulat, prevracat, lezat na brusku, tak sa to upravilo (cca v pol roku)
Cim viac deti som mala, tym menej som toto riesila a snazila menit...

autor
17. mar 2024

@basska_b super dakujem ❤️

evivb
17. mar 2024

Tak potom fajn. Mozno, ze jej nieco sadlo na nos. ;)

vandica
17. mar 2024

Môj starší syn keď som mu ja otočila hlavu tak tiež išla, ale hneď ju vrátil naspäť. Tiež hračky, reagoval na ne, ale iba to určitej polohy tu hlavu otočil, a ďalej akoby ho to nechcelo pustiť. Cvičili sme dva mesiace vojtovku.

lenkakravcova
17. mar 2024

Výmen stranu pri dojčení/kŕmení. Časom sa to upraví.