Ahojte mame 2,5 mesiaca a mala preferuje len jednu stranu ked na nu volam ma ma totalne v pazi sem tam ockami kukne zastavi sa v strede a dalej nejde 😞 mali to aj vase deticky ? Napravilo sa to ? Aj ked hrkam aby otocila hlavku tak nic .. sluch nam bol v porodnici merany a bol v poriadku
Hracky ju nezaujimaju ..
Ale aj si jej skusala a nejde jej otocit? Ci iba ona to nechce robit? Ak nejde, tak urcite k fyzio, aby vam dala cviky. Moze mat skrateny sval. My sme tiez chodili k fyzio, ale s inym problemom.
Hracky, prosim neries. Na to je uplne mala.
Nas maly mal od narodenia hlavu viac dolava , cize ani ju nevedel poriadne otocit kedze tym ze preferoval jednu stranu mal skratene zily, cievy a pod
dlho sme chodili na fyzio kedze vsetko na to navazuje celkovy vyvoj
jedno ti poradim nedavaj dieta do kresielka nech je co najviac na zemi
v tomto veku je fajn mat kontrastne hracky popripade u nas boli kluce vhodne ked sme trenovali , musela som mu aj krk specialne masirovat , tahat a cvicili sme
pediater ti neda poriadnu odpoved , chod na fyzio to su odbornici na tieto veci
@evivb ked otocim ja ze aj v postielke ked spinka tak sa da otocit
@minesasubu dakujem
Moje deti vsetky len jednu stranu preferovali a ked sa zacali kotulat, prevracat, lezat na brusku, tak sa to upravilo (cca v pol roku)
Cim viac deti som mala, tym menej som toto riesila a snazila menit...
@basska_b super dakujem ❤️
Tak potom fajn. Mozno, ze jej nieco sadlo na nos. ;)
Môj starší syn keď som mu ja otočila hlavu tak tiež išla, ale hneď ju vrátil naspäť. Tiež hračky, reagoval na ne, ale iba to určitej polohy tu hlavu otočil, a ďalej akoby ho to nechcelo pustiť. Cvičili sme dva mesiace vojtovku.
Výmen stranu pri dojčení/kŕmení. Časom sa to upraví.
Doktorka ako komentuje že bábätko neotáča hlavičku na 2. stranu?
Hračky ešte je dosť mala.