Neposlušné dvojročné dieťa

18. apr 2021

Ahojte dievčatá chcem sa opýtať že ako to máte vy a či je normálne že jedno malé dieťa takto vystrája?? Dcérka ma 2 roky a 3 mesiace bolo to velmi dobré dieťa ale už asi 3 mesiace som s nervami na konci. Napríklad ked ma ísť papať tak pred tým vystrája, robí scény proste si presadzuje svoje. Ked sa treba ísť kúpať zasa scény a plače že do vody neide, ked ju vyberieme z vody a obliekame ju tak skáče po posteli, uteká od nás a ked ju chytíme a začneme obliekať zasa rev, ideme čistiť zubky ona nechce začne vystrájať revať. N noci nechce spať vo svojej postielke tak spí pri nás ale kým zaspí tak kope do nás, robí kotule po posteli normálne skáče po nás, ani milé slovo ani ked dostane po zadku nič nepomáha. Alebo ked ideme vonku a predtým sa obliekáme tak to sú zasa scény. Je to normálne?

sona96
18. apr 2021

Absolútne normálne.

jvasenka
18. apr 2021

Obdobie vzdoru?

pribinak
18. apr 2021

Má obdobie vzdoru, je to úplne nirmalne. Chce to len svätú trpezlivosť

patka06
18. apr 2021

V tomto veku úplne normálne, dôležité je zachovať pevné nervy, pokoj a neustupovať jej požiadavkám.

karhu
18. apr 2021

nastuduj si o tom nieco, bude vam obom lahsie https://eduworld.sk/cd/andrea-mikusova/5748/emo...

patricka
18. apr 2021

Toto ako keby som čítala o mojej dcérke...presne na chlp to iste a vieš čo už má 3.5 roka a robí to stale, este ju to neprešlo vobec.....čiže rana do skolky mame pestré

erikaa09
18. apr 2021

🤣🤣akoby som čitala o svojej dcérke. Do vane ju dostanem tak že idem aj ja snou. Von z vane tak že ideme kreslit na zrkadlo - s prštekom. O jedle ani nehovorim :( jeme na gauči - do stoličky nechce, predtym ju musim nahaňať po celom byte. :(

maggie1978
18. apr 2021

Toto iste teraz robí môj syn (2 r 8 m), som z neho na prášky, vôbec nepočúva, stále si robí po svojom, aj vonku, na prechádzke. Zdá sa mi , že stále po ňom len kričím a začínam sa cítiť ako neschopná mama. Za všetko len reve,chytá nervy a pritom taký donedávna nebol. Neviem ako postupovať, 🙉.... Mam dve staršie baby, ale toto je čert s porovnaním s nimi.

janinah
18. apr 2021

Neviem,či normálne,ja som to pri troch deťoch nezažila ani raz.Asi som im vedela ukázať kto je "pánom v dome".

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erikak123
18. apr 2021

Ako naša 🙈 len spí sama v postieľke a tiež mám už nervy v čudu.

sslobodnamama777
18. apr 2021

taketo deti su neskor v zivote sikovné a viac si uzivaju zivot, maju v sebe zdravu sebalasku s ktorou maju aj stastne vztahy.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erikak123
18. apr 2021

@elizabet173 súhlasím ja jej dávam vždy ba výber a funguje to aj keď občas mám pocit že mi hlava vystreli

erikak123
18. apr 2021

@sslobodnamama777 kiežby to bola pravda

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monika_mt
18. apr 2021

@janinah No neviem neviem, mali ste šťastie na dobré dieťa. Keby ste mali maleho čertíka, aj na hlavu by ste sa mohla postaviť, aj tak by vas nerešpektovali ako pana v dome...

greeetas
18. apr 2021

@sslobodnamama777 nezmysel ale ok, moze to utesit a dat nadej...vzdy je to o rodicoch, o tom ako komunikuju s dietatom a som alergicka na pojem ,,obdobie vzdoru" a reci typu ,,treba vydrzat, kazde dieta tym prejde"

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
greeetas
18. apr 2021

@elizabet173 ano je, ale je na rodicoch ako to obdobie vzdoru bude prebiehat, a nie ze sa mi hadze dieta o zem, ja ho vytrieskam po riti a ospravedlnim si to tym ze sak ma obdobie vzdoru...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz