Nepokojný spánok u 10-mesačného. Čo s tým?

jaja23
22. máj 2019

Teraz ležím pri tom mojom malom, lebo von prší a on doma nespi viac, ako pol hodinu a budí sa s plačom. Tak som si zvykla ľahnúť k nemu a keď sa preberie, ešte ho uspim. Lenže jeho zo spánku vyhadzuje, ocka ma nepricetne, hneď mu ide do plaču. Tak ho dáko ucicikam vždy a chytím ho za ruku. Keď vidí, že som pri ňom, tak zaspí. Normálne sa ale čudujem, až ručičky vyhadzuje od prelakntia, aj Vám sa tak detičky nudili? V noci to nerobí, aspoň o tom neviem. Sa mu sníva, či je to ten des? Ma 10 mesiacov.

norikaro
22. máj 2019

@jaja23 neurologicke vysetrenie by som si vyziadala 🙂 Pre istotu, mozno sa mu len nieco sniva, ale aj tak aby som mala srdce na mieste. Hovorila si o tom s lekarkou?

jaja23
autor
22. máj 2019

@norikaro zatiaľ nie. Aj keď to nemá v noci? Môže to byť niečo vážne?

norikaro
22. máj 2019

@jaja23 nemyslim si, ale istota je gulomet. Skus este uspavat doma v kociku. Ja by som ale aj tak zasla k lekarke s tym, ze chcem vysetrenie. Ak to robi iba cez den, moze mat len nepokojny spanok.

jaja23
autor
22. máj 2019

@norikaro no u neurologicky sme boli kvôli vojtovke, povedala, že je ôk. Na spánok sa nezamerala, resp. Nevšimla som si to dovtedy. Spomeniem pediatricka, ďakujem.