Nepokojný spánok 5 mesačného syna

nikdenikto
21. feb 2019

Ahojte, prosim o radu.
Maly ma 5 mesiacov, je to cez den kludne vysmiate babatko, tiez vecer nema problem zaspat sam v postielke, ale ako padne 22:30 zacne hadzat hlavou so strany na stranu, kope nohami, dava sa do klbka niekedy sa az prevrati na brusko. Nezobudi sa pri tom ale niekedy zacne aj zo spanku plakat. Ked ho vezmem na ruky prestane, zaspi mi na pleci, ked ho polozim je chvilku klidny, ale do 10minut znova to iste. Cez den spi v kociku aj 3-4 hodiny uplne kludne. Co to moze byt?

Trva to posledne 3 dni,. Zacala som davat o 19 kasu a o 20:30 este mlieko, moze byt ze ho boli brucho? Je pravda ze moj maly pije pokial tecie,nejako si nevie dat stopku. Alebo zuby?

delly16
21. feb 2019

@nikdenikto ak to zacal robit po tom,ako ste zaviedli kasu, moze ho boliet brucho. Kasa by sa mala davat min 2 hod pred spanim. Skuste posunit cas, alebo vynechat a uvidite

ellaafi
21. feb 2019

@nikdenikto spln?

zabina27
21. feb 2019

skus nedavat kasu na veceru, este je na to dost maly, pripadne ju daj skor podvecer a uvidis. alebo ak sa ti zda hladny vecer, tak skus len taky prikrm, ako mal cez den, trochu zeleniny. tie ryzove/obilninove kase su zevraj tazke na travenie pre takych malickych. alebo to mozu byt aj zuby

baska_nice
21. feb 2019

Podla mna to bude tou kasou. Mozno to je takto na vecer dost zatazujuce na brusko. Inak si to ani neviem vysvetlit

nikdenikto
autor
21. feb 2019

@delly16
@zabina27
@baska_nice
Dakujem dievcata, dnes nedam urcite kasu...skusim mu rozdelit mlieko o 19 mu dam 100ml a pred spanim o 20:30 100ml tak snad to bude lepsie...3 noci som nespala ale najviac mi je maleho luto ked vidim ako ho to hadze v spanku 😥 on si nastastie aspon cez den dobre pospi

vivien16
21. feb 2019

@nikdenikto mne toto začal robiť tiež.. kasu mame na obed čiže tým to nebolo, aké zúbkami. Keď som potrela dasienka, tak sa ukludnil a buval ďalej.