Ahojte mala má skoro mesiac dávam jej umelé mlieko Nutrilon vždy keď vypije vkuse ešte plače puči sa ...neviem či treba zmeniť Nutrilon aj sme prešli z beby na Nutrilon od beby vracala ...večer je tiež hrozný od 21:00- 00:00 vkuse plač pucenie ..už som zúfalá :/
Možno ma dojčensku kolíku skuste kvapky na to ja som davala balonix med a pomáhali. Ak nepomôže skúste aj doktora detičky mávajú aj alergiu na laktózu.
Skúste masírovať bruško Pupík mastickou, poprípade kvapky - espumizan, probiotika by som skúsila alebo rektalnu rurku. Nam to pomáhalo najviac pri kolike, takáto kombinácia.
A co poznám baby, najlepšie mliečko umelé pre ich deti je buď Sunar alebo hipp, z ostatných mali tiež bolenie bruška.
Skúste probiotika my dávame biogaja a tiez sme museli prejsť s beby lebo vracal a presli sme na hipp
@lenicka777 dávam jej aj probiotiká len teraz neviem ktoré mliecko jej kúpiť vyskúšať keďže už sme mali Bebu teraz Nutrilon
U nas top mlieko francuzke a samozrejme BioGaia,zabsl ju vecer do perinky niektore deti su vtedy spokojne,,nasa tiez tak bola
Rekralna rurka
Kolika...prajem pevne nervy este 2-3 mesiace
Ja som tiež dávala sunar.
@patik114 ahoj presne a e to pri dcére zažívali...plač dlhé hodiny....tiež sme mali bebu no celé zle...tak sme dali Sunar complex len grcala veľmi zistili reflux tak sme dali Sunar AR a teda bolo to ok negrcala... dávali sme espumisan a probiofix a mastili sme bruško aj rektálna rurka dosť pomohla...a potom už len pevné nervy👌☺️
@katarina9593 aký je rozdiel v Sunari complex a AR??
Vydupat si u dr testy na alergiu bielkoviny kravského mlieka. Kamoska toto mala 8 mesiacov, dr jej tvrdila ze je to normálne, ze je to kolika po 8 mesiacoch ju horko ťažko poslala na alergologiu a bum. Dali specialne mlieko a zo dna na den vymenene decko. Takze ja by som ako prve skúsila vylúčiť toto.
@patik114 complex je normálne obyčajný a Aar je antirfluxny keď má dieťa reflux a vracia
@patik114 ja som dávala sunar, klasika, skúste mne mala tiež odmieta nutrilon a sunar v pohode znasala