Nepokojné 7-týždňové bábo

8. sep 2022

Ahojte maminy,
mam 7 tyzdnovu dcerku. Je plne dojcena, za co som neskutocne stastna, no problem je ze dojcim nonstop 🙆🏻‍♀️
Dcerka si vyzaduje prsnik kazdu hodinu. Na prsniku zaspava, inak zaspat ani nevie, po polhodine cuckania sa prebudi a hlada bradavku. Takto je to cez den, ale aj v noci. Zacinam byt z toho poriadne vycerpana, plus nemam cas uvarit, najest sa, wcko, cas na seba a partnera.
Mala ste to tak aj vy niektora?

thereisabear
8. sep 2022

Šatku, nosič si skúšala? Cumel nechce?

flavia1
8. sep 2022

Ja mam rovnako stare babatko, tiež je nepokojny, myslela som, ze koliky. Tie asi aj su, ale mam pocit, ze hlavný problém je reflux a toto môže byt aj Vas problem. Nenaje sa poriadne, lebo jej to ide hore a preto chce casto. Toto som mala pri dcerke, kazdy hodinu a pol som kojila. Ona ale nevracala, len slintala a v piatom mesiaci sme zistili, ze ma skryty reflux.

miruska320
8. sep 2022

Ahoj ,možno nie vždy chce byť dojčená a spinkať.Akurat cez to dojčenie ,cíti s tebou najbližší kontakt.Až pekne priberá,problém nebude v mliečku.Každe bábätko potrebuje iný prístup,tvoje bábätko má rado kontakt s tebou,skús pestovanie,spievanie,nosenie❤️❤️❤️

tiika
8. sep 2022

Áno, mala som 🙈 V rovnakom veku. Trvalo to cca mesiac. Ani to WC 😩 Pre mna jedno z najvycerpavajucejsich obdobi.
Pomohlo si ju striedať s partnerom.. vydržala max. 20 min, ale aspoň som sa nejedla a osprchovala.
Ďalej zlepšiť kojenie, skontrolovať prisatie (spodná a horna pera, poloha..). Lebo ako povedala laktačná, môže sa kojiť často, ale viac dudle a menej vysaje, potom je častejšie hladná.
A v neposlednom rade poslúžil nosič alebo šatka. Avšak potom už kocik až do 8 m nechcela ani vidieť (vydržala asi 5min).

sakaca
Odpoveď bola odstránená
Zobraz