Ahojte, mám predčasne narodené bábätko, teraz má 4m, mal by mať len 2. Posledné dni je nepokojný. Stále sa trhá, rozhadzuje rukami, kope nohami, vyplazuje jazyk, pučí sa a aj v tváričke mu vidno že nieje spokojný. Pritom je prebalený, napapaný a venujem sa mu. Hocikedy začne plakať. Mám ho na sebe nedobre lebo mrnčí, to isté robí keď si ho dám na kolená a rozprávam mu ta sa pučí, kope ma a mrnčí.. Neviem čo ešte skúsiť aby dobre bolo :/ mali ste to aj vy tak? Čo s tým?
@simona92101 bruško nie, to ináč plakal. S bruškom sme mali problémy.. A s tým refluxom čo?
Skryty reflux,t.z. mlieko nevyvracia ale len cestuje do ust a naspat do zaludka.kyseliny palia aj v hrdle aj v zaludku,je to neprijemne a bolestive.dieta je nepokojne,moze preglgat neustale,čkat,zle spat,pučit sa
@simona92101 ja viem čo to je 🙂 ale čo s tým?
Nasa ma tiez 4m a take umrncane obdobie... Nakoniec som zistila ze je za tym zvedavost😂kupila som nosic z ktoreho na vsetko co robim vidi a je spokojna, ju len nebavilo lezat😀
Tak,zalezi ci je kojeny ci na UM.treba antirefluxne opatrenia,vyvysena poloha,nenatriasat po jedeni,papat menej a castejsie,a vzdy nechat vo vyvysenej polohe kym mlieko sadne.u nas pomohol sirup gastrotuss alebo tablety Gastrocynesine
Bolave brusko,skryty reflux?