Nekľudný spánok u 1,5 ročného dieťatka

bibinocka
30. nov 2011

Ahojte prosim vas ma niekto stymto skusenost?MAM 1,5r.synceka ktory uz dva mesiace zle spava.V noci sa stale prehadzuje a furt nieco robi bud z ruckami alebo z nozickami akokeby bol nervozny.Moze to byt zo zubkov? ☹

monita662
30. nov 2011

ahoj ....no asi to budu zubky ,,,,moja mala ma 7 mesiacov a tlacia sa jej horne a je to horor v noci ...presne ako pises .,,rozhadzuje rucickami nozickami nevie si najst miesto mrnci ,,,,aj cez den je nekludna ,,,,ale v noci je to katastrofA ....ale pritom ma zatvorene ocka ,,,,, neviem co dalej ....uz 2 tyzdne sme sa nevyspali ,,, a pchat do nej homeop. nechcem zatial ,,,, ved to hada prejde 😖 .....drzim palce 😉

trinixy
1. dec 2011

mala ma 17 mesiacov, donedavn musela pit aj mlieko v noci potom sme to nahradili cajom a uz vysse tyzdna spala celu noc, bola som strasne happy a prave tutonov sa 1 20zobudila tiez sa trepala jedovala plakala a trvalo to asi 2 hod kym zaspala ale jej idu zuby lebo slinta ako buldog...j na zuby pouzivam kanistad fakt je dobry aj ja si ho obcas dam na dasna ked ma bolia