Ahojte prosim vas ma niekto stymto skusenost?MAM 1,5r.synceka ktory uz dva mesiace zle spava.V noci sa stale prehadzuje a furt nieco robi bud z ruckami alebo z nozickami akokeby bol nervozny.Moze to byt zo zubkov? ☹
mala ma 17 mesiacov, donedavn musela pit aj mlieko v noci potom sme to nahradili cajom a uz vysse tyzdna spala celu noc, bola som strasne happy a prave tutonov sa 1 20zobudila tiez sa trepala jedovala plakala a trvalo to asi 2 hod kym zaspala ale jej idu zuby lebo slinta ako buldog...j na zuby pouzivam kanistad fakt je dobry aj ja si ho obcas dam na dasna ked ma bolia
ahoj ....no asi to budu zubky ,,,,moja mala ma 7 mesiacov a tlacia sa jej horne a je to horor v noci ...presne ako pises .,,rozhadzuje rucickami nozickami nevie si najst miesto mrnci ,,,,aj cez den je nekludna ,,,,ale v noci je to katastrofA ....ale pritom ma zatvorene ocka ,,,,, neviem co dalej ....uz 2 tyzdne sme sa nevyspali ,,, a pchat do nej homeop. nechcem zatial ,,,, ved to hada prejde 😖 .....drzim palce 😉