prosim vas poradte mi ako mam naucit mojho 9 mes syna zaspavat v postielke ,, od narodenia do 8 mes krasne spinkal v postielke , teraz posledny mesiac mu idu zubky . Vobec nechce spinkavat v postielke len v karicke kde ho uspavame , akonahle ho dame do postielky hned sa zobudi posadi potom postavi a place . Kazde 2 hodinky sme hore v noci a uspavame ho 2 hodiny , vobec nechce spat v noci , este pred 2 mesiaci mi prespal v postielke 12 hod v noci . som zufala . dakujem za kazdu radu .
xlucia ma pravdu ,vezmi si ho k sebe , iba mama dokaze upokojit svoje dieta ,aj nam idu zubky a maly spinka so mnou , zbytocne trpais takto seba aj jeho a na noc mu davam homeopaticke cipky vyburcol ,ukludnia babatko a mozu sa davat aj po ockovani ,stahuju teplotu 🙂))
toto iste robila aj moja mala ked jej isli zubky. tak som ju uspala na nasej posteli a potom dala do postielky. akonahle sa zobudila zasa ku nam sa tahala tak som ju nechala s nami.. chce byt pri mame 🙂 ked mala 1,5 roka kupili sme je postel a odvtedy je pokoj pekne spi na svojej postely. a dokaonca niekedy prespi celu noc vo svojej izbe... 🙂 mojej malej pomahli na zubky homeopatika Cammomilla vugaris...a to sme sa dost natrapili zo zubkami.. aj viburcol je dobry ale mala si ho ani za svet nedala...
@gabulka15 ahoj, mohou to být zuby, ale i začíná více vnímat, takže v noci zpracovává vše co zažil a viděl a z toho mohou být také neklidné sny.
Moje starší dcera měla období mei 9 a 13měsícem, že usla před 20hod, proubudila se ve 22hod, nešla ani omylem uspat, pořád brečela a usla až okolo 2-3hod a v 6ráno budíček. A přes den spala tak 3x 30minut. 😝 Já v té době podruhé těhotná. Můžu ti říct, že jsem mlela z posledního a nechápu, jak jsem to období přežila 😀 Zato jsem znala všechny noční programy 😀 😀 😀 😀 😀
Takže přeji pevné nervy a taky jsem pro přestěhovat syna k sobě do postele. Užij si to - než se naděješ, syn je v pubertě a to se s tebou nebude chtít mazlit 😵
tiez si myslim ze by si ho mala zobrat k sebe a ked zaspi tak ho skus dat do postielky.ja som mala postielku hned vedla svojej postele, takze niekedy stacilo len prestrcit ruku medzi mreze a pohladit a maly bol kludnejsi.a nemal problem sa odnaucit spat so mnou.teraz spava sam v izbe.ale ci to bude fungovat u vas, neviem, treba skusat vsetko mozne 😉 , kazde dieta je ine 😉
dakujem babulky , asi to bude tym ze chce byt so mnou .. skusim si ho davat k sebe do postele a potom ho prenesiem do postielky . a cez den ho mozem nechavat spavat v karicke?
@gabulka15 vezmi si ho k sebe. boli ho to, nechce byt sam. logicke ze chce byt pri mame