Ahojte mamicky, syncek mi nechce v noci spavat, ma 2 mesiace, cely den je kludny ale pravidelne od polnoci do takej pol 4tej vrieska, neviem co mam robit :(
Tak krmim ho kazde 4 hodiny, cize medzicasom spi, malokedy je hore
@nodesha dvojmesacne dieta by malo spat priblizne 15hodin denne. Samozrejme netreba brat tie tabulky uplne do bodky, nie kazdy ma tabulkove dieta. Je to velmi individualne (moze spat aj 14 alebo dokonca az 20hodin denne, v pripade ak naozaj rad spi, zalezi len od povahy a aky rezim dietatku najviac vyhovuje).
Pokial je zdravy tak to moze byt preto, ze je cez den velmi malo hore. Potrebuje byt minimalne styri hodiny pocas 24 hodin aktivny. Neskusala si si to odsledovat kolko dokopy presne prespi a kolko casu je spolu za den hore?
Ak tam nie je zdravotny problem (bolesti bruska, kolika), tak asi treba upravit denny spankovy rezim, natahovat intervaly bdenia, pripadne vecer urobit dlhsiu pauzu pred vecernym spankom. Tiez je dobre odlisit denny spanok od nocneho - sposobom uspavania, intenzitou svetla, ci ruchu. Aby vedel, ze cez den spi kratko a v moci dlho.
@nodesha to prejde, len treba vydrzat 🙂 Este je malicky, vsetko sa len uci. Spankovy rezim sa nakoniec vytvori/upravi.
Aj moj syn bol velmi zly spac a nakoniec sme to nejako dali. Aj ke dpar sedivych vlasov mi pribudlo 🙂
Treba len klud a hlavne si dookola hovorit, ze to je len obdobie a prejde to.
drzim palce