Nedokážem uspať 6-mesačného syna

4. nov 2022

Ahojte, neviem co robim zle, ale svoje 6-mesacne dieta nedokazem cez den uspat..normalne sa hrame, po hodine a pol si zacne suchat ocka, ma ich cervene, nechce sa hrat, tak idem uspavat..robim vsetko mozne a on proste nezaspi, alebo ak zaspi tak na 2 minuty a je zase hore..neciem uz co robit..
Skusala som zacat s uspavanim aj skor, aj neskor a vsetko bezvysledne😭

glorikarebeka
4. nov 2022

Moja do roka spala na obed v kočíku vonku....okolo roka už potom pekne v postieľke

evica17
4. nov 2022

Ja som dlho len v kočíku cez deň a aj večer a dakedy aj v noci. A vždy pomohlo,mala som jeden kočík dnu a druhý na von.
A neboj že by sa na to naučil,teraz už ako 9 mesačný večer a v noci zaspáva v postieľke a cez deň výnimočné v kočíku. Lebo čo som sa ja napocuvala že ako ho zle učím,že to dokedy ho chcem tak uspavat, že postieľka a tak. Nie,rob to čo ti v danej chvíli pomôže,za mesiac bude to dieťa zas iné a uvidíš,už bude ok s postilekou alebo inak.

nique
4. nov 2022

Moje deti spavali iba vonku v kociku. Chodila som v kazdom pocasi, aj za dazda aj v mraze. Potom som ich nechala pri otvorenom okne. Takto mi spali 2-3hod

beata_k
4. nov 2022

Uspis ho a das do postielky?

ivinkapink
4. nov 2022

V nosici/satke skusala si? Nas neznasa kocik, v postely pospi 20-30min vynimocne viac...najrychlejsie a najlepsie mi spi v nosici...

autor
4. nov 2022

V kociku niekedy nezaspi vobec len vresti tak utekam domov, niekedy sa podari a pospi hodinu..ale za posledny tyzden sa mi ho takto uspat nepodarilo ani raz..nosic neznasa a satku som neskusala lebo sa bojim ze to bude rovnake ako v nosici, ci nie?
Ked sa mi ho aj podari uspat na rukach, pri prelozeni do postele sa zobudi😭
Uspavala som predtym v postely po leziacky dojcenim ale posledny mesiac to prestalo fungovat..nechce to, napapa sa a zacne plakat..tak som skusala fitloptu ale nic, jedina “poloha” kedy je spokojny a nehadze so sebou je na rukach, musim chodit a musi byt na prsniku ( dudlik od narodenia neznasa)..

autor
4. nov 2022

A teda tocime sa v zacarovanom kruhu unavy a nervozity, obaja..

luga_luga
4. nov 2022

mozno nerobis nic zle, moja dcerka bola velmi podobna, sice do roka spavala aspon chvilu v kociku a nesmeli sme zastavit, ale cca od roka uz nespala vobec cez den, len v noci,aj to sa budila a byvala velmi nervozna z toho, casom to preslo a spala normalne celu noc bez zobudenia (ale nechcem strasit, tak v 4,-5. roku az), niektore deti su take, asi len vydrzat, mrzi ma to, urcite si skusila vsetko mozne :(

radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fiafia
4. nov 2022

Moja dcéra spávala dlho len na rukách,potom deň i noc v kočíku,neskôr už nespavala v kočíku vonku všetky zvuky jej vadili a iba plakala tak spávala doma v kočíku iba pred jedinou stenou v dome kde spala kľudne 🤔 fixovala to jedno jediné miesto. Bolo to strašné obdobie no keď som chcela aby spala,museli sme sa prispôsobiť lebo všetky pokusy naučiť ju spat zlihali. Od roka už spávala pekne v postieľke takže nič netrvá večne 💪

zapalkazapalkova
5. nov 2022

Skuste si požičať Hacku / hojdavak a ked úspis tak preloz tam, pekne sa to hojda a nam to vzdy zaberie. Namiesto fit lopty si dam stolicku ku hacke a hojdam v tom 😁

sakaca
5. nov 2022

Ako uspavas? Mne sa osvedčilo uspavanie v nosiči, keď mala chcela späť tak zaspala a ja som mohla aj niekam ísť aj porobiť, keďže mala kadejakých režim a nepodarilo sa mi jej ho nijak nastaviť, keďže sa ráno budila v rozny čas. Mala som nosič Rischino Flexible s potom XXL na výlety.

autor
5. nov 2022

@sakaca nosic u nas nepresiel, nema rad tu polohu celom kumne a zvislo a neviem ci sa da take velke dieta napolohovat v satke horizontalne, satku som neskusala

lasoli
6. nov 2022

nuz ja preto som mala tak moje dieta do 10m stale na rukach co spalo,lebo ked som ho prelozika do postele,vzdy sa zobudila.A presne kocik ,nosic satka nic.Satku ani nekupuj ked nechce byt v nosici,my sme aj viacero druhov vystriedali a nic.Jedine do 10m my naozaj cely cas na eukavh soala,co uz mala som bud pri sebe ten cas mobil alebo som si citaka knihu,od 10m sa jej uz ten soanom napravil ze ked som ju prelozila do postele po -15' minutach tak spala,jasne ze sa aj prebudila ale stacilo prist k nej a uspat ju a zaspala znova.

lasoli
6. nov 2022

a pri dvojickach som mala tie hacky,to bolo fajn ale tiez sa museli stale hojdat v tom a len do 6m potom uz tam nechceli byt naprikald si tam nevedeli urobit polohu a ked som ich tam sla dat az sa branili;)Preto sme od 6m uz ine na spanie vymysleli.Takze neviem ci tebe to bude v 6m daco platne ta Hacka,naprikald mali sme na to stoja a v tam som ich neuhojdaala len na strope ked boli zavesene.Takze tiez ak to mas kde namontovat sa oplati.Ale uz asi v 6m by som nekupovala tiez.

stankazakova
6. nov 2022

Skús ho dať do perinky. Mne keď mala nechce spať ku dám do perinky a za 20 minút je tuhá a spí hodinku dakedy aj viac

stevvvka
6. nov 2022

Odporucam perinku tiez alebo deku. Ked zaspi, prelozis ho, on citi stratu tepla, inu vonu... Ked ho ulozis v tej deke, bavlnenej plienke, nepociti tak vyrazny rozdiel... A neprekladat ho hned, ked zavrie oci, este nejakych 6-7 minut ho kolisat a tak sup s nim do postielky, alebo na postel a odpocinut si vedla neho, toto nam najviac pomohlo

malinoismum
6. nov 2022

Autorka,napis mi do správy tvoj mail - pošlem ti, čo pomohlo nám. Ide o knihu (pediatri ju napísali) “Kazde dieťa sa vie naučiť spať”.
A je to 100% pravda a veru garantujem ti, že pomôže aj tebe. 🫠

miriter
Odpoveď bola odstránená
Zobraz