Ahojte, možno moc stresujem ale nechtiac ako pohlo s hlavičkou som odfotila očko 7 tyzdnoveho bábätka s bleskom z blízka.
Môže sa mu niečo stať, nemá s tým niekto skúsenosti? Možno zbytočne stresujem a hľadám chybu tam kde nie je, no čítala som že bábo môže aj oslepnúť, preto sa veľmi bojím.
Nemalo by sa nič stať.
No ja by som teda stresovala rovnako. Ak si chces byt 100% ista tak chod k dr.
Neprijemne iste, ale utekat s tym k lekarovi? Prosim vas, ked mu nebudete osvecovat oci na dennej baze alebo viackrat denne, tak sa mu nic nestane a mozno ani tak by sa nestalo. Mozno sa tu dozviem nieco ine a zmenim nazor, ale takato panika mi pride uplne zbytocna.
Z jedného blesku oslepnut? Tomu snáď nemôžeš veriť.
Bola to zrkadlovka s externým bleskom alebo mobil?
Baby prosím vás, aj keď ste rodili a dojčíte, prosím Vás používajte zdravý rozum !
Bábätku sa nič nestalo. Naozaj nič ! Raz keď budete sedieť v čakárni s totálne chorým dieťaťom a potom tam niekto príde že s Bleskom odfotil dieťa tak sa budete za hlavu chytať
Lekári sú preťažení a fakt potom sa nemôžete sťažovať že su niekedy aj nepríjemní
Prečo by mal z toho oslepnúť? Veď človek často fotí deti, a toto už má cez 2 mesiace.
A keď sa zažne lampa v izbe, to sa nebojíte, že oslepne? Alebo keď slnko na neho vonku zasvieti a možno priamo pozrie tým smerom?
Chápem, že blesk fotoaparátu je bližšie.
Navyše v dnešnej dobe, keď ľudia mobilom veľa fotia, by potom bolo asi veľa detí slepých...
Predsa je to prvé a vysnívané dieťa a bojím sa všetkého, radšej sa opýtam mamičiek tu, predsa viac hláv, viac rozumu.
Niekdy si už prídem premotivovaná a precitlivená no radšej budem na hlúpu ako by som mala niečo podceniť.
@yvanielka bol to mobil, teda blesk z mobilu
Len to bolo z blízka pri očku lebo mykol hlavou, preto som sa zľakla či mu to nemôže uškodiť.
Ak tak ti ho teraz nikto nevysetri tak,aby ti vedel dat spolahlivu odpoveď.
Mňa by zaujímalo, ako by to lekárka vyšetrovala.
@jablon_katka a ty by si dala svoje 7t dieta do celkovej anestezy, aby mu vysetrili oci, lebo ty si ho odfotila s bleskom a bojis sa?
Nebolo mu to prijemne ake urcite netreba ist k lekarovi zapojte trosku rozumu..
@jablon_katka traumatizovat 7t dieta kvoli tomu? Vy ste asi tiez prvorodicka ze?
No každopádne mu to príjemné nebolo a išla by som asi radšej k dr. nech sa na to pozrie. Predsa len to este nie je uplne vyvyinuty dospely clovek.