Dobrý večer...chcela by som sa obrátit/poradiť
Snáď je to len jeho obdobie ale keď chcem okúpať či osprchovať malého tak plač... Z ničoho nič sa začal báť toho...a popritom on vodu miloval... Dneska napríklad som napustala vaňu a ako náhle počul sprchu/vodu tak s plačom utiekol..
Ako tak som ho na rýchlo osprchovala.. dúfam že je to fakt len nejaké obdobie..
hlasime sa do klubu, preslo 🙂 teraz sice vyjednava ale napokon ide
VSETKO je len obdobie 😂
@katusa32 u nas to “obdobi” trva uz 5 mesic. Je to des, kazdovecerni boj a to nemluvim jake to je, kdyz si musi umyt vlasy. Des, des, des. Doufam, ze to prejde, zatim mi prijde, ze je to jenom horsi. Kdysi miloval koupani, nechtel vylezt ven.
@katusa32 aj u nas to bolo, prešlo to, teraz je skôr problém dostať maleho z vody von ☺️
Aj moja mala také obdobie, trvalo to zopár mesiacov a z ničoho nič to prešlo. Má to v určitom veku snáď každé dieťa 🙂
Áno, je to obdobie, len môže trvať fakt dlho. Ale aj nemusí, možno to rýchlo prejde.
U nás to pri Peťke bolo presne tak isto. Ona čo vodu milovala a nemohli sme ju dosť von, tak odrazu sek, nejaký blok a aj sprcha bol problém. Ale ako to prišlo, tak to aj odišlo.
Keby ste mu tam skúsili dať nejaké hračky do vody? Čo by ho prilákalo a zároveň by si neuvedomoval nejaký strach z kúpania
@katusa32 jasne mali sme aj my, prejde... 🙂