Moja starsia bude mat v maji tri a nebojim sa ju nechat samu aj hodinu vo vani. Len ju chodim kontrolovat. No moja mladsia ma desat mesiacov a bojim sa ju nechat samu len ak zabudnem uterak no sprintujem nazad. Uz si nepametam kedy som starsiu po prvy krat nechala samu vo vani no uz je to davno. Preto neviem ako to bude s touto. Ako ste na tom vy?
Moj ide mat 2 roky a ani omylom...aj ked sedim pri nom, kolkokrat sa mu smyklo alebo sa prevalil nabok ako sa tam kupka a hybe..
10 mesacne by som nenechala !
No moja ma 5rok a stale som pri nej. Nie je to nebezpene??nebojis sa ze sa posmykne udre si hlavicku alebo co.. nie som precitlivena mamicka...ale zle sa dlho nerobi.
@lucibka no pri mensej sa veru bojim aj ja lebo vymisla a pojim sa ze sa prevrati z vane hlavou na kachlicky. Ze by sa utopila to asi ne tolko vody davam ze aj ked sa smikne sama sa postavi. No nechcem sa k nim spravat inak aby som nieco nepokazila. Ta starsia tam iba lezi o tu sa nebojim no raz som ju tam zabydla 😲 a ona dosla za mnou s uterakom v ruke nevie sa do neho zabalit tak jej bola zimka. No nestazovala si.
@lexilaracroft moja bude mat 4 a teda ani mi nenapadne ju nechat samu. Navymysla kadeco az sa divim co vsetko je schopna vymysliet aku volovinu...Vzdy jej davam plnu vanu vody takze by bolo velmi nezodpovedne ju nechat samu...
@lexilaracroft paneboze to sa vobec da?zabudnut na dieta vo vani?este ze si ju nezabudla v aute ked bolo leto
@zlte_kuriatko no ja praveze nevuem nikdy dom ani nad tym nerozmyslala ze by som sa bala ju nechat samu. No raz sa hrala s noznickami na nechty a roztrihla si palec no od vtedy ich odkladame inam. Az pri mensej som si uvedomila ze sa ju bojim nechat lebo vymisla a blbne. Starsia iba lezi
@lexilaracroft no a preco ju vlastne nechavas samu?zoberem si k nej casopis a oddychuj 😉 alebo riad kupelnu ako ja 😀
@zlte_kuriatko auto nemame a varila som tak som nesledovala ako tam je dlho. Vedela som ze tam je.
toto musi byt vymyslena tema...lebo inak sorry, ale taku vymletú matku som osobne este nevidela.
@zlte_kuriatko neviem preco mozno lebo viem ze nevymisla ako ta druha ona iba lezi
No do boha....
Ty si normálna nechať také malé decko trojročné samé vo vani? Môže sa snažiť vyjst, šmykne sa, buchne si hlavu, to sú minúty. Co máš také dôležité na robote aby ti dieťa ležalo samé vo vani? Na koňovi sedíš a vypisujes blbosti?
@lexilaracroft to nevadi ze lezi ale ma 3roky. Ani nevies co ju napadne a akosi moze ublizit alebo utopit sa. Staci ze sa jej smykne alebo co.
Moja ma 3 roky a vo vani si spieva, tak ju necham samu.Akonahle pocujem ze je ticho tak tam letim😂
Akoooo prepac ale zabudnut na malu ze sa kupe?
Alevo ze hrala sa s noznickami??? To myslis fakt vazne? 🙈🙊🙉
@lexilaracroft si sa rozhodla, ze sa v piatok vecer zabavis ? ☹... Lebo toto fakt nemozes mysliet vazne...
Len som chcela vediet v ktorom roku dieta nechavate vo vani? Na co jej tam budem vadit ked sa staram aj o druhe.
@janka54321 podla mna je to myslene vazne. Bohuzial.
@lexilaracroft matka dietatu...3rocnemu nebude vadit 😀 tak preco ich nekupes spolu?
Ja si o sebe nemyslim, zeby som bola voci detom nejaka extra precitlivela a nechavam na nich samostatnosti teda dost, ale samych vo vani by som ich nenechala a to maju 5r a 3r.. Kupu sa spolu, vymyslaju, ponaraju sa, toby som sa neodvazila, ani keby nic nerobili..
No a pri dietati do jedneho roka uz vobec nie..
Staci sekunda a mohlo by sa stat nestastie, to by si mohli uvedomit aj rodicia, co nechavaju deti same aj na kupalisku..
Moj muz ma kolegu, ktoreho syn bol niekolko dni v kome preto, lebo si najprv nikto nevsimol, ze padol do bazena.. S vodou nie je sranda, aj ked je iba vo vani.. A teda zabudnut na dieta vo vani, to si neviem predstavit..
Ja som myslela, ze zle citam...ze si nerozmyslala ani nad tym bat sa o nu, nechat 10mesacnu hrat sa s noznickami, 3rocnu zabudnut vo vani a "sa nestazovala"...??? Prepac, ale toto neni sranda. Nazory tu mas, nie nenechavame deti same vo vani a pokial ti dovody nie su jasne ani pri priemernej inteligencii, tak preboha popros niekoho kto ti s detmi pomoze alebo trochu ta viac pouci ako sa starat o deti, kym sa nestane nejake nestastie...smutne velmi.
@lexilaracroft
@lucibka inac ja si to neviem ani predstavit.. ved ta voda musela byt uz studena!
@zlte_kuriatko ona sa s tou mensou kupat neche lebo moc vymisla
@lucibka ne to ta troj rocna nasla noznicky na policke. Uz ich tam nemame
Ja som len chcela vefiet v akom veku nechavate same nie preco
mam rocnu a samu ani omylom.. ani chvilu... bojim sa, ze by sa utopila. na to netreba vela vody, staci blbo spadnut a vdychnut ju.. takze neriskujem
ahojky ja mam 4 deti vo veku momentalne skoro 10.skoro 6,3 a 1 rocne.vzdy nechavam starsi a mladsi,tazke chalani spolu a baby spolu,vedia co mozu a co nie,a chodim ich pozerat stale....a cas predlzujem...a brutalne letim hned ked je ticho..lebo oni hukaju vo vani ako blazni,to iste vonku.Vobec niesom tabulkova mamina ale deti musia mat aspon taky rezim a vsetko ide potom same
@lexilaracroft bože, veď máš dve deti...jedno trojročné, nespadla si z gurunu, nemôžeš mať pamäť tak vymazanú. Jasné, že 10 mesačné samé vo vani nie. Naše decká sa kúpu samé od cca 3 rokov.
Mám dve deti no samé boli až od cca 2 rokov Mozno 3-4 mesiace skôr, 10mesacne by som nenechala ani vo vanička