Dnes som bola u kamosky je celkom fajn zodpovedna...a dieta v kupelke nechala same...Moja dcerka ma 2 r. ,ale bez dozoru by som ju nenechala ani minutku.Či to iba ja mam taky strach?
NIe, je to nezodpovedne nechat tak male dieta same kupat sa... Ak si len na chvilku odbehla tak este fajn, ale nechat ho tam a ist si vypit kavu napr. tak to urcite nie....
@madeleine37 Zodpovedna??? Podla toho, co pises, je maximalne nezodpovedna.
Nie, určite nie...nie som z tých úzkostlivých, ale toto nie...len pár sekúnd typu "idem po uterák"
@belllinka myslela som tym,ze sa vzorne stara o deticky.Ma 2 chlapcov.Tiez si myslim, ze to bola riadna nezodpovednost.Ruky aj nohy mi trpli ked som to videla.
@madeleine37 a v akej situacii to bolo,preco odbehla,ku komu?
@sibalka21 odbehla obriadit starsieho...dost dlha doba...mna len tak trhalo...a ten strach...
@madeleine37 utiet mu zadok?navarit veceru?co obriadit?lebo niekedy sa tu rozculujeme nad mnohymi vecami a skutocnost je ina
ano...aj mne sa stane,ze si zabudnem uterak,musim odbehnut...sice so stiahnutym zaludkom,ale musim...atd,atd
a mozno aj ona musela,syn plakala,atd
ano,je to nezodpovedne,ale niekedy si to zena-matka pri viacerych detoch nevie vsetko rozriesit tak,aby to bolo ok a ked musi,tak musi....su rozne situacie
preto sa ja pytam na konkretnu.
ak sa vzorne stara o synov,tak asi to bolo nieco-nutne....
@terezka1947 odbehla obriadit starsieho...a mensi sa kludne kupal vo vani aj dvere privrela,aby teplo mal...Aj som sa jej opytala ci ho nemam postrazit a ona ze nie ze tak su zvyknutí...aj tak som kukala a pocuvala ci je ok
@madeleine37 taaaaak asi to niekedy tak robi a dieta je ok...neviem...je to zvlastna situacia,ale....co ja viem...neviem
mozno nechcela,aby si ho strazila ty-bolo jej to blbe
inak..otazka,ty mas deti?a ked kupala deti-preco si bola u nej?bezne chodis,strazis?ci?
neber to v zlom,nerypem...len sa pytam
lebo moje kamosky,ci rodina,co deti namala....alebo kym nemali,nemali problem sediet do noci a ja som chaosila okolo deti a oni sa prizerali...a ani nechcem vediet,co a ako som pred nimi vyzerala ja...aaale nenapadlo im odist
takze-u teba to asi je ina situacia,ked ste kamosky a zrejma ste mozno viac spolu,aj dlhsie...no...mne by to vadilo,keby mam doma cudzich ludi a ja mam deti kupat.
@terezka1947 kupala obidvoch chlapcov.A jedneho 3r.vybrala a sla obriadit...dost dlha doba
@madeleine37 chapem...a pozeram,ze mas dcerku...taaak potom neviem...asi to tak robi,no ed ich kupe naraz...neviem..je to zvlastne,ale asi je tak zvyknuta
mna strasne hnevali ludia,co od nas nevedeli odist,preto som ti pisala,co pisala....fakt nie ako rypanie-skor som ja vysadena na nich
@terezka1947 ma 3 deti 15r. 12r a 2r. Zavolala trocha nech sa deti iba ta najmnensia 2r pohraju...Je to taka nova rocna kamoska...ja som nevedela ze ich kupe doobeda...
@madeleine37 nezda sa mi to zodpovedne.. Ked,tak mala nechat to 3r. A obriadit mladsie..
Ja ako au-pair,ak som teda kupala naraz obcas,tak som nechala tu starsiu na ani nie 2minuty samu,kzd som mladsiu niesla do postielky ci pavuka. Ale mala som aj tak nervy,radsej som to riesila postupnym kupanim. Aj mojich tak radsej kupem po jednom,ak som s nimi sama. Resp.maly ma uz 6,takze od cca 5 som ho nechala chvilu,nez som malu utrela a obliekla,ale aj to som uz mala vypustanu vanu a sla ho kontrolovat..
A mna mama tiez az v 5r.nechala,ale musela som cely cas spievat.
Kupe 2rocneho a 12 rocneho spolu doobeda? Ako obriadovala 12 rocneho preboha? A 2rocny je ten 15mesacny? Nejak nechapem😁
@adka3010 tiez som sa zamotala...ale neviem no.
@terezka1947 a jej pocet deti je tiez nejasny.najprv dve potom tri😁
@adka3010 kde bolo tam bolo...bola raz kamoska a mala dve deti"15m a 3 roc. Kupala ich vo vani.Zavolala ma n a kus reci...Ja mam 3 deti "15r
,12r. A 2 r. Uz je to dufam jasnejsie.V jednej vete som zabudla pripisat m-ko tak namiesto Mam vzniklo ma...Ale o to mi neslo.Iba o ten strach pri kupani malych deti bez dozoru.Ci len ja sa tak bojim...🙂
@madeleine37 jasne uz chapem.kazdopadne ja by som urcite nenechala takto kupat..mam 11m a fakt sa ani na chvilu nevzdialim a v 15m to nebude inak..ja mam hlavne v hlave stale nejake katastroficke scenare cize fakt nehrozi
@adka3010 sme na tom rovnako🙂
Isto by som dieta nenechala same...nasa ma 2. rocky a veru bez dozoru nieje pri kupani vobec...aj ked sa stane, ze zabudnem priniest jej osusku do kupelne, tak je to par sekund, co odbehnem do spalne...ale tak niekedy mozes mat aj dieta na dosah ruky, aj tak sa nieco stane, tuj tuj...clovek nikdy nevie
A to mame kupelnu zo spalnou v takom uhle, ze ju vlastne aj tak vidim...len jasne, ze nezatvorim na kupelni dvere
Nie nenechala, ale tiez by som neriesila rozhodnutia kamaratky na fore
@sisaka plno inych divnych tem sa tu denne zobrazuje...😅
nasa ma 4,5r a nenecham ju pri kupani ani chvilku samu, aj ked len potrebujem odbehnut na wc, volam na manzela nech ide k nej...jeden nikdy nevie ;)
@madeleine37 tak to by som sa aj ja bála nechať tak malé dieťa samé v kúpeľni, veď by som sa bála aby sa mu niečo nestalo, aby si neublížilo. Ani trojročné dieťa by som nenechávala ešte samé
U dietata staci sekunda a 5cm vody.. ani sa neotocim v kupelke, nie to ist niekam... jedna z mala veci, kde fakt... a kamoske to povedz nabuduce, ze riskuje...
15 mesacny by som nenechala samu, ae moja sa od 2 rokov kupe sama, viem, ze nerobi blbosti a len sa hra s hrackam8
@madeleine37 zobrazuje sa tu plno divnych tém ako ty píšeš,ale nechápem načo tu riešiš kamarátku???Myslím ,že keby vedela,vlastne ty ju tu ohováraš,tak už by ste kamosky neboli😀
Ja sa v kupelni od mojej ani neotocim, vazne nevybehnem ani na 5 sekund. Minule som stala priamo nad nou, spliechala a aj tak sa jej podarilo nadychnut nostekom trochu vody, ze sa az povracala...ja mam z takych veci panicky strach. Tiez davam velmi pozor na to, kde odkladam horucu zehlicku, aby ju nestiahla a ci su zabezpecene el.zastrcky, aby sa nedostala k liekom, ci zapnutej rure. Mozno to prehanam, ale nechcem vidiet svoje dieta trpiet...
Ja mam 15m dieta a nevzdalujem sa ani na jeden meter od nej pri kupani,tiez sa velmi bojim,lebo nestastie sa moze stat v sekunde,obzvlast u takych malych deti a hlavne v kupelni.Podla statistiky sa najviac urazov stava detom doma v kuchyni a kupelni.