Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?
@inka070707 kniha je vyborna. kucharka len tak nic moc. skor na inspiraciu
Výborná kniha, nič iné sa k nej nedá ani povedať, maminky aspoň vieme, koľko toho ešte nevieme 🙂
aj mne sa velmi paci kniha, zrozumitelna, jasna, vela sa tam clovek docita, z kucharky som uz tiez par veci vyskusala, kedze drahy neje maso, , malemu som zatial nic nevarila kedze pije iba mliecko🙂
baby, tuto knihu najdete aj na nete na stiahnutie, staci do google zadat nadpis 😉
jasne. zadaj nazov medzera pdf a najdes. nechcem pisat www stranku, aby to nezmazali. je tam aj Navod na prezitie pre bejby, aj Hned to bude anjelik.
http://www.ulozto.cz/hledej/?q=bukovsky
tu su obe v pdf ZADARMO
🙂
ahojky, aj my ju mame, dostali sme ju od starkej a je skvela, ja som s nou velmi spokojna...odporucam..🙂
no, to sa pan Bukovsky urcite tesi, ked vidi, ako nejaka dobra dusa siri jeho knizky zadarmo 😔
Ahojte, nemáte niekto túto knihu v pdfku? na nete sa už nenachádza, mohol by mi to niekto poslať? dakujéééém
@babatko2012 ja tomám. ale nedá sa to poslať cez email, lebo je to veľmi veľké
@babatko2012 mam 😉
ja mam iba tu Anjelik a som stastna ze sa mi dostala do ruk,vdaka tomu som prisla na to co vsetko mozem dcerke davat papat,vsetko pokope polopate napisane,a dobre rady ohladom krmenia...
ja som veľmi spokojná s oboma knihami a máme od Bukovského ešte tú miniencyklopédiu a návod na prežitie pre muža 😉
je to super kniha, z kazedeho rozku trosku co sa tyka bejby
Ahojte,ak to este niekto ma,mozte mi to tiez preposlat na cviliam...prosím
Mne sa velmi paci, vyjadruje sa v nej vela odbornikov a je velmi zrozumitelne napisana, my sme nadseni 🙂 a podla kucharskej knihy uz varime, su tam vyborne, jednoduche a zdrave recepty 😉