Náušnice pre deti - chirurgická oceľ

hruska91
2. júl 2024

Ahoj, dcéra ma náušnice z bieleho zlata- s tým že som si myslela že to je top, naj na trhu. No už 3x mala zapálene uško a hnis. Stále okolo náušnice. Stále náušnice namočím na pár dni do liehu, peroxidu vyčistiť. Vydezinfikujem uško- no stále sa to vracia. Môže mať na zlato alegriu? Zila som v tom že zlato je naj, myslite že je dobrá volba kupit iné napr z chirurgickej ocele? Nie je to len lacnejšia varianta? Dcéra ma 5 rokov.

motylik21
2. júl 2024

moja dcéra nosí od malička z chirurgickej ocele náušnice a nikdy sa jej ušká nezapálili... chirurgická oceľ je hypoalergénna

hruska91
autor
2. júl 2024

@motylik21 a neviete odkiaľ? Z nejakej stranky? Nemate tip?

nevenka
2. júl 2024

@hruska91 nasa prva dcera doteraz nemoze mat ine ako chir. ocel. Jedine titan sme neskusali...😆. Mala zlte zlato, zapalene, rhodiovane striebro, to celkom uslo, biele zlato nemala, ale to by bolo asi rovnake ako to striebro, lebo tiez to rhodiuju. Kupila som chir. Ocel a o dost lepsie. Ale obcas sa stane, najma v lete, ked sa viac poti, ze sa jej to tak ci tak zapali. Bizu si dala na hodinku do kostola a prezila yo, ale ked to mala 3 dni, tak znova. Mladsia dcerka ma 1,5 roka a ma zlte zlato po sestre a v poriadku.

nevenka
2. júl 2024

@hruska91 ja som kupovala v nakupnom centre, lebo bola fakt malicka vtedy a chcela som take lahsie, tak su take uzsie tie kruzky, aj lahsie. Ja mam jedny, ale su riadne tazke.

nina19833
11. júl 2024

Velky a pekny vyber kvalitnych detskych nausniciek najdes aj v Sofia Jewelry. Maju aj svoj ehop, pokial nemas po ruke predajnu. My sme odtial kupovali a ziadne problemy so zahnisanim neboli.

zara1357
11. júl 2024

@hruska91 ja mám alergiu na všetky kovy , okrem žltého zlata. Čiže ani chirurgickú oceľ nemôžem, ani biele zlato a už vôbec nie striebro. Presne je to ako popisuješ- zapálené miesto/ hnisanie.
Chúďa dieťa, sama viem aké je to bolestivé, páli to a do takého uška opäť vložiť náušnicu( že si to tak aj malá dala).

zara1357
11. júl 2024

@motylik21 nie je . Ja ti to viem potvrdit na sebe.

zara1357
11. júl 2024

@nevenka ano titan je jediný kov, ktorý nespôsobuje alergické reakcie.