Myslite si ze je to mozne? Nasa mala spinkavala krasne. Pri mliecku zaspala v postielke v pohode vecer medzi 8-9 a spinkala do rana. No tento tyzden zacala lozit a odvtedy je problem...Vecer nie a nie zaspat. Niekedy place alebo az reve 1 az 2 hodiny alebo je v klude, len nespi. Zaspi vacsinou az pri dalsom mliecku okolo 23-24. Niekde som pocula, ze taka zmena moze nastat ak sa dieta nauci nieco nove. Akoby si to potrebovalo trenovat...Ked sa naucila pretacat sa na brusko, tiez nespala asi 2-3 noci ale potom to preslo a spavala znova super. Teraz to trva uz 6 dni, tak uvidime ako to pojde dalej.
Lili,nasa malicka sa nedavno naucila postavit sa v postielke.A teraz vzdy ked ju tam dam,tak sa hned dviha postavit sa.Musim ju celkom uspat a len tak ju tam polozit.Mozno to suvisi aj s tvojim problemom,ze? 😕
biccy, skusali sme ju uspavat aj v kociku, kde cez den pekne spinkava. raz to zabralo ale ked sme ju prelozili do postielky, o hodinu bola s velkym placom hore.
niekedy ked uz zaspi, tak sa pretoci na brusko a spi tak do rana.niekedy jej to na brusku vadi, tak zacne plakat, ale ked ju otocim na chrbatik, spinka dalej.tomu rozumiem 🙂 ale to ze zaspava tak velmi neskoro a dovtedy len lozi a lozi a hra sa a lozi...
ajajaj.. my sme do polroka spavali fajne, v kuse aj 10h..ale tiez od polroka sa to narusilo, zobudza sa mi.. neviem ci je to tym,pripisovala som to zubkom.. ktovi ci na tom nieco je.. 😕 ..
a doteraz fungujeme tak.. som z toho aj unavena, navyse ju kojim.. 🙄 .. dost ma to vycerpava.. a stoji ci sedi v postielke a plac.. skusala som ze ju budem ignorovat, samozrejme ze nie.. 😔 .. asi to treba vydrzat..
u nas je to podobne, od mesiaca do pol roka sme prespali celu noc, no od pol roka sme hore dva krat za noc minimalne 🤐 nastastie vecer zo zaspavanim nie je az taky problem, lebo cez den velmi malo spinka 🤐 napr dnes spala iba od pol druhej do tretej, takze o pol deviatej uz bola hotova a zaspala hned po ulozeni do postielky 🤐 😀 o jedenastej ale uz mrncala a spravilo to asi cca 30ml vody, kedze odmietam pri kazdom placi kojit 🤐
Nelinka sa nedavno naucila sama posadit, teraz ked v noci place, najdem ju ako sedi alebo je na styroch v postielke. zda sa mi ale ze jej pojde dalsi zubok, takze dufam ze to po tyzdni prejde ako ked jej isli prve dva
ahojte, hladala odpoved na svoju otazku a nasla som tuto temu 😉
od narodenia mame so spanim problem...najprv to boli koliky a hlad, maly spaval nepokojne a kratko, budil sa kazdu 1-1.5hod....chvilku bolo dobre a teraz papame sice uz len 1-2x za noc, ale do polnoci sa budi kazdu skoro polhodinu, po polnoci kazdu 1-1,5hod s placom...musim k nemu vstat, dat cumel, zmenit polohu alebo pokolisat...najprv som hned nukala prsnik, ale uvedomila som si, ze pri nasej vahe to nemoze byt hlad (momentalne mame tesne pod 9kg 😀 )...tak len pokolisem a prvy krat papame medzi 1-2hod...zatial som neskusala nechat ho chvilocku poplakat, lebo manzel spi s nami a maly place dooost hlasno 😔
Moja mala od kedy vie sediet tak je uspavanie katastrofa.Stale si sada a nechce spat a ked uz aj zaspi tak sa v noci zobudim na to ako sedi a spi-normalne po sediacky mi spi 😀 potom mne trva aj hodinu nez zaspim a ked sa zobudim tak zase sedii a spi
moja martinka keď mala 4-5mesiacov mávala nočný plač. jednoducho sa v noci zobudila a plakala aj 3 hodiny v kuse. a to bola nanapaná a prebalená. bruško ju nebolelo. všetko toto trvalo skoro1 mesiac a potom, akoby šibnutím prútika to prestalo. nemyslím si, že by to bolo z niečoho nového. to by museli byť "plané" deti všetky. je to len dočasné. pevné nervy 😉