Mam 14 mesacneho syna, ktory pekne chodil spinkavat sam poobede aj vecer. No potom som ostala tehotna, a tak ked mi byvalo nevolno, tak som si isla lahnut s nim. No a on si na to teraz tak zvykol, ze uz ho to neviem odnaucit. Prosim ak viete, pomozte...
mne sa tiež dcera naučila spávať somnou v posteli, potom už možem zdrhnuť len kym zaspí, ale ekd sa v noci zobudí tak reve na cely dom ked niesom pri nej,... mladšia dcera je zase naučena v postielke, a bez plaču,... ale ani aj neviem ako Sofinku odnaučiť, predtym zaberal ťah že sme zavreli dvere a potom, poplakala si a zaspala, kričala mama babi všetko možne ale nevyliezla z postele, teraz mi už vylezie takže neviem ani ja.
knizka kazde dieta sa dokaze naucit spat, treba precitat a nevzdavat sa a byt trpezliva
mne malí spáva v postielke, ale bola som u rodičoch na týždeň kde si zvykol spať somnou. A keď sme prišli domov tak nechcel zaspať. Prvý večer som sedela pri jeho posteli a držala za ruku, to som robila pár noci, potom som si sadla ďalej, tiež par nocí, neskôr som si sadla do vedlajšej izby ale tak aby ma videl a po čase si zasa zvykol sám zaspať. Ale zas každé dieťa je iné,umňa toto pomohlo. Prajem veľa šťastia a trpezlivosti 😉