Naučil sa spávať so mnou. Ako ho to teraz odnaučiť?

19nikita19
13. okt 2010

Mam 14 mesacneho syna, ktory pekne chodil spinkavat sam poobede aj vecer. No potom som ostala tehotna, a tak ked mi byvalo nevolno, tak som si isla lahnut s nim. No a on si na to teraz tak zvykol, ze uz ho to neviem odnaucit. Prosim ak viete, pomozte...

andika10
13. okt 2010

mne malí spáva v postielke, ale bola som u rodičoch na týždeň kde si zvykol spať somnou. A keď sme prišli domov tak nechcel zaspať. Prvý večer som sedela pri jeho posteli a držala za ruku, to som robila pár noci, potom som si sadla ďalej, tiež par nocí, neskôr som si sadla do vedlajšej izby ale tak aby ma videl a po čase si zasa zvykol sám zaspať. Ale zas každé dieťa je iné,umňa toto pomohlo. Prajem veľa šťastia a trpezlivosti 😉

bubu98765432
5. feb 2013

mne sa tiež dcera naučila spávať somnou v posteli, potom už možem zdrhnuť len kym zaspí, ale ekd sa v noci zobudí tak reve na cely dom ked niesom pri nej,... mladšia dcera je zase naučena v postielke, a bez plaču,... ale ani aj neviem ako Sofinku odnaučiť, predtym zaberal ťah že sme zavreli dvere a potom, poplakala si a zaspala, kričala mama babi všetko možne ale nevyliezla z postele, teraz mi už vylezie takže neviem ani ja.

maruskach
5. feb 2013

knizka kazde dieta sa dokaze naucit spat, treba precitat a nevzdavat sa a byt trpezliva