Myslite, ze je mozne, aby sa 7, 5 m babo bez velkeho stresu naucilo cez den zaspavat same v postielke, ak by vecer a v noci spalo s nami v posteli?
Alebo by ho to mohlo pomylit, ze cez den ma zaspavat inak ako vecer?
Pretoze v noci mi nevadi, ze je s nami, ale cez den ma u naozaj nebavi, ze sa od neho nemozem pohnut, ked spi 😒
dakujem
no neviem nieje to moc dobry napad asi bud postel alebo postielka lebo deti ktore spia aj tak aj tak potom neskor maju problem spat sami a chcu spat s rodicmi stale preto sme mi zvolili spanie v postielke a zo spankom niesu problemy 🙂
Moja dcera takto spava, cez den v postielke a v noci pri nas, no polovicu noce, podla toho ako sa preberiem a prelozim ju. ale nezaspava v positelke pretoze ju este kojim, ale ked ju dava spat niekto iny ako ja tak v pohode zaspi aj v postielke len ju musia drzat za ruku.v noci mame problem lebo to si vyzaduje byt pri nas takze ked je v postielke sa casto budi.ale urcite nie je z toho pomylena.
moja ma 9 a cez den spi len 2x a to po 30minut ☹ na rukach pospi aj 1 hodinu...sama nedokaze zaspat vobec... v noci mame tiez postielku ako cast postele a drobec sama prelezie k nam,nemusim vstavat na kojenie,len sa pritulim a ide to 😉 ..chcem ju pomaly ucit samostatnosti aspon na spanok v noci,ale az po roku 🙂 ...aj starsia dcerka sa tak naucila po roku a bez problemov
náš malý spí cez deň len v kočíku a najlepšie vonku prespí aj 2hodiny a večer ho uspávam na rukách prípadne pri kojení, ale to už aspon spí vo svojej postieľke.cez deň tam vôbec nechce spať ☹
ak ho tak naučíš, tak bude naučené že cez deň v postieľke a večer s vami....
ono sa nastaví potom že : aha normálne je keď večer spím s rodičmi, a cez deň je to v poriadku len ak spím samo v postieľlke...dá sa to, ale treba byť veeeľmi dôsledný...veľmi
Ja dávam cez den do postieľky, v noci ked sa zobudí k nám a fungujeme v pohode...ale dávam ho zaspávať do postieľky aj večer
My teraz tak spime, cez den v postielke (v kosiku) a zaspava sam, vecer na prsniku a spi polku noci u seba, polku u nas, niekedy komplet u nas, niekedy komplet u seba... on je v klude... urcite sa to da.
Mne tak spaval asi 2m-cez den postielka a v noci manž.postel,ale teraz asi pred 3t sa vzburil a postielku už mame len ako bočnicu k posteli.On by tam možno aj zaspal ,ale o 20-30min. je hore pretože vtedy mu konči jedna faza spanku a on sa začne mrvit,zo spanku sa da na štyri,na chvilku si sadne a potom pada lubovolnym smerom a vždy si narazi hlavu.To sa potom definitivne preberie.Vo velkej posteli sa neudrie a spi dalej.Takže u nas postielka skončila.