Mozem natierat licka babatku modrou indulonou? Alebo su vhodnejsie specialne detske kremy,ktore su nezavadne v pripade ze by si to pretrel ruckou ktoru dava do pusinky?
Dakujem.
Ak indulonou, alebo mastickou, ktora je na baze vody, tak nie tesne pred odchodom.vonku, bo popuka kozq, kedze vodq zmrzne. A teda ja pouzivam krem.proti chladu z DM, taky tucniacik.je tam.
skoc do lekarne a pytaj si detskym krem do mrazu. Bubchen je dobra znacka. Modra indulona je dobre retro 😅 to nam natierali babky lebo nic ine nebolo 😅
😁 oki dakujem, tak skusim tu dmku. Toto som nasla v starej diskusii, tak dobre ze som sa preistotu spytala. 😇
prosim ta, nekupuj vyrobky s tym medvedom. su na to casto alergicke reakcie.
Krém bez obsahu vody. Z DM-ky Nivea Baby - Wind & Weather Creme. Je super nielen pre bábätká.
@kittykat22 Mozno predsa len skusim lekaren, tu mam blizsie, ta mi ani nenapadla. Vacsinou detsku drogeriu kupujem v dm, ale teraz som doma mala len tu indulonu. 🙂
Alebo obyčajná kozmetická vazelina. Lacné a funkčné. Neobsahuje nič navyše, takže riziko alergie minimálne. Nie je to to však výživný krém. Vyslovene na ochranu.
My máme baby Nivea Krém do zlého počasia a super
Bioderma ma dobrý krém proti chladu na tvár. Moja dcéra mala atypický ekzém a používa túto kozmetiku doteraz.
Pouzivam detske telove maslo od purity vision. U nas doma je to taka univerzalna masticka, pouzivame ju vsetci na cele telo 🙂
Indulona urcite nie.
La Roche Cicaplast Baume B5 odporucam 👍
my máme niveu zimný krémik
ja pouzivam Biodermu cold cream a super zabera. Nas ma citlivu pokozku a ked nemal poriadne natrene licka, mal ich niekolko dni velmi podrazdene. Ale su aj ine, aj DMka ma, Nivea... Len treba urcite hladat kremy na to urcene, pre deti do zimy.
samé predražené "značkové" sajrajty som tu čítala 🙄 to už fakt môžeš dať aj tú indulonu 🙄
daj si od pediatra predpísať kyselinu mliečnu, ja neviem či je prírodnejší produkt než toto a ešte aj za pár centov 😀
Mame weledu, tiez je dobra
Indulona, je posledný krém po ktorom by som siahla. Receptúra je už dávno iná ako bývala
Chod napr do DM, nájdeš tam aspoň 10 podstatne kvalitnejších a vhodnejšich krémov pre bábätko
Napr Nivea, má výborný krém na zimu pre bábätko