Natieranie bábätka opaľovacím krémom

sasha226
7. máj 2013

Ahoj mamicky, chcela by som sa opytat tych, co maju letne deticky. natierali ste ich opalovacim kremom do kocika hned od narodenia ? mame termin v juni, vyzera to tak ze bude teplo a neviem ci na prechadzky v hlbokom kociku treba dietatko natierat detskym opalovacim kremom alebo nie. dakujem 😉

zuzka858
7. máj 2013

moja dcerka sa narodila 1. juna, teraz bude mat rok, minule leto som ju nenatierala, chodila som s nou na prechadzky len v case do 11 a az po 16. v kociku som mala slnecnu clonu, takze slniecko na nu nesvietilo. tento rokchodi uz v sportaku, tak ju natieram Biodermou 50.

mamainprogress
7. máj 2013

Ahoj, tiez mam junove baby. Minuly jun sa narodil, von sme chodili aj okolo obeda, stale sme boli vonku, ale hole mal len nozky (hore body bud s dlhym alebo s kratkym rukavom) a tie som mu prekryla plienkou a tiez som sa snazila mat ho stale v tieni, aby na tu plienku nesvietilo. Nenatierala som. Teraz ma 10 mesiacov a zatial som nenatierala, ale davam pozor nech na neho nesvieti priamo a stale nosi ciapku. Ruky aj nohy uz ma opalene uplne je tmavy. Ked fakt prazi silno a ideme von tak par krat som mu natrela licka a nostek.
Malinkate babo nenatieraj, radsej zakryvaj, rychlo sa prehreju, nemaju este termoregulaciu vyvinutu.