Ahoj mamicky, chcela by som sa opytat tych, co maju letne deticky. natierali ste ich opalovacim kremom do kocika hned od narodenia ? mame termin v juni, vyzera to tak ze bude teplo a neviem ci na prechadzky v hlbokom kociku treba dietatko natierat detskym opalovacim kremom alebo nie. dakujem 😉
Ahoj, tiez mam junove baby. Minuly jun sa narodil, von sme chodili aj okolo obeda, stale sme boli vonku, ale hole mal len nozky (hore body bud s dlhym alebo s kratkym rukavom) a tie som mu prekryla plienkou a tiez som sa snazila mat ho stale v tieni, aby na tu plienku nesvietilo. Nenatierala som. Teraz ma 10 mesiacov a zatial som nenatierala, ale davam pozor nech na neho nesvieti priamo a stale nosi ciapku. Ruky aj nohy uz ma opalene uplne je tmavy. Ked fakt prazi silno a ideme von tak par krat som mu natrela licka a nostek.
Malinkate babo nenatieraj, radsej zakryvaj, rychlo sa prehreju, nemaju este termoregulaciu vyvinutu.
moja dcerka sa narodila 1. juna, teraz bude mat rok, minule leto som ju nenatierala, chodila som s nou na prechadzky len v case do 11 a az po 16. v kociku som mala slnecnu clonu, takze slniecko na nu nesvietilo. tento rokchodi uz v sportaku, tak ju natieram Biodermou 50.