Nastrelovanie náušníc v Púchove

veterinarka
20. okt 2016

Ahojte mamičky z Púchova a okolia, kde ste, prosím vás, dali nastreliť naušničky v Púchove alebo okolí. Akosi to neviem zistiť. U detskej lekárky iba prepichujú, ale radšej by som ich dala nastreliť. Ďakujem.

ivanadca
1. mar 2022

@veterinarka dobrý deň aj ja to teraz riešim a nikde som sa nedopatrala okolie Ilava nastrelenie. Kde ste nakoniec boli. Dakujem

pracujucazienka
1. mar 2022

Dubnica abc ..tam nastreluju náušnice..alebo doktorka podkovicova v Ilave

ivanadca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivanadca
1. mar 2022

@pracujucazienka už som písala p.doktorke tak čakám čo napíše. A ďakujem za informáciu .

pracujucazienka
1. mar 2022

@ivanadca nieje za čo..ale teda ja osobne som bola v dca a som spokojna..pani si dala záležať aby ich mala na správnom mieste

ivanadca
2. mar 2022

@pracujucazienka a kedy ste tam boli a koľko ste prosím Vás platili. Aj sa tam objednáva či stačí zavolať. Nemali ste potom nejaký problém, že by malej uška hnisali.

pracujucazienka
2. mar 2022

@ivanadca vieš čo nastreluju od pól roka takze ja som išla hneď ako mala pól roka malička a nepamätám si presne to by som klamala 10-15€?Bola som tam asi v auguste

ivanadca
2. mar 2022

@pracujucazienka Ďakujem

pracujucazienka
2. mar 2022

@ivanadca až teraz som si všimla že si sa pytala aj na objednanie..nie iba som ta prišla a nastrelili..vôbec som sa neobjednavala..dali mi vybrať aké chcem aby jej nastrelili a ja som jej to doma ošetrovala aj vymenila sama..trosku jej to zahnisalo ale myslím si že to nebola vina tej pani,lebo malička si vytrhla nausnicu a vtedy sa jej to stalo ..