Ahojte. Davali ste svojim dcerkam nastrelit nausnicky uz aj v 4 mesiaci? Je to tak v pohode? Dakujem
@sarita510 no jasne, to my chcem ist skor, len mne spominala obvodna, ze mame ist az po 5.mesiaci po ockovani, ale neviem preco. Ved mi uz hovorili aj znami, ze davali uz aj pred 4.mes. snad to bude OK.
A kam sa tak ponahlas, ze nevydrzis fo piateho mesiaca?
@belllinka budeme chodit na baby plavanie a zacina to presne par dni po tom ockovani, preto by som chcela skor dat nastrelit nausnicky 🤔
Aj my sme dávali po očkovaní+ ušné lalocky mala ešte také tenké 😁.
My sme dávali po prvom očkovaní ( 4.mesiac)u pediatričky... Nam povedala ze je najlepšie vtedy lebo dieťatko si skôr zvykne a neťahá si ešte ušká... lebo ze keď je dieťatko väčšie tak im to zvykne vadiť a ťahajú si ušká...
Po 6, mesiaci, po nastreleni sa nemôžu namočiť uši mesiac 😂, chodte nastreliť keď Vam skonči kurz.
To pocujem prvy krat,ved sa prepichovavali uz v porodnici,ja ak budem mat este dievcatko pojdeme normalne hned aj teraz by sme sli ale vravim si ze sa ciapky nosili tak ze cez leto ,vobec ma nenapadlo ze sa bude tak branit
@nyphadora tam kde to ideme nastrelit, aj na nete citam ze nemacat vo vode 5-7 dni.
Boli sme nastrelovať pred 5 rokmi aj pred 3 mesiacmi v ustave lekarskej kozmetiky, vždy platilo dva tyzdne striekať dezinfekciou a 4 tyzdne nekupat vo verejnych vodach, uška môžu červenať alebo hnisať. Dcere začervenali, tak sme tyžden davali atb masť.
nedavat prestrelovat, nechat prepichnut. Je to ovela setrnejsie, presnejsie a zdravsie. My sme dali nastrelit, 5 mesacnej a dodnes to lutujem. Nastrelili krivo, napriek zakresleniu a fixovaniu 3 osobami. Ihlou,v profi tatoo studiu, kde vedia, ako neposkodit dolezite akupresurne body, dierka bude ovela mensia, menej poskodeneho tkaniva, a zahoji sa rychlejsie .
My sme mohli v pohode namočiť ušká... akurát prvý deň sme museli utrieť dezinfekcnou handričkou ktorú nám dala doktorka a par dni detolom a uska nemala mala ani zapálené ani nič... po 6tyzdňoch sme normálne dali zlaté a všetko v poriadku...
Koľko to asi stojí...my ideme až teraz v 8 rokoch...a nám povedala ze nás zoberie od 10 rokov
@pieksamaki my sme platili u pediatričky 25€
ano my az v roku ,nevedela som preco furt ze mame ist skor, no bolo to lebo rocne sa uz moc mrvi ale bolo by jedno ci ihlou alebo pistolou proste uz bola aktivna branila sa,takze treba ist cim skor 🙂