Mate niekto skusenost s nastrelenim nausnic v Ustave lekarskej kozmetiky v BA? Nastreluju jedno a potom druhe usko, alebo nastrelia obe naraz?
Pocula som, ze dokazu nastrelit obe uska naraz, aby to bolo pre dieta lahsie. Jasne ze by to museli robit 2 ludia... 🙂 Dakujem za odpoved
Ja tieto diskusie nechapem. Ked chcem aby moja dcera nosila nausnice, musim byt uzrejmena s neprijemnostami a bolestou, ktora z tohto ukonu vyplyva. Ak nechcem aby dieta zybtocne trpelo kvoli absolutne nepodstatnej veci, bez ktorej spokojne moze zit (pokial sa sama nerozhodne, ze sa bez nausnic nezaobide) plnohodnotny zivot bez akychkolvek nasledkov tak jej ich nedam.
@klarita1979 ako to myslíš obe naraz? naraz akože v jednom momente? vzhľadom k tomu, že to vykonáva jedna osoba, tak je to trošku nereálne... ale robí sa to pri jednej návšteve, samotné nastrelenie trvá presne sekundu a bolesť príde po pár minútach, ale nie je to nič strašné, v pohode to znesú aj deti... jediné nepríjemné je zvuk, keď cvakne tá nastreľovacia pištoľ... ale teda možno ak chceš, na požiadanie sa vám budú venovať dve osoby naraz a každá nastrelí jednu, aj keď si myslím, že je to zbytočné.