Ahojte,
chcem dat malej 6,5 mesiaca nastrelit nausnice, tie co ste z Bratislavy viete mi poradit kde jej to urobia? Pediatricka ma odkazala na Ustav lekarskej kozmetiky, davali ste tam dcerkam nastrelovat nausnice? Hojenie bolo bez problemov?
Dakujem za rady
My sme boli v Ústave lek. kozmetiky najskôr som sa objednala. Keď sme prišli na termín pri recepcii nam pani ukázala náušnice( tie nastrelovacie ), potom nas poslala do jednych dverí kde na nas čakali sestričky jedna chytila malú, druhá nakreslila bodky na dierky po odsúhlasení vytiahla nastrelovaciu pistol vložila náušnicu a po troch sekundách bolo vybavené. Hojilo sa to dobre, bez komplikácií. Všetci bolo strašne milý a profesionalny. Stálo to síce nejakych 30€ + náušnice ale odporúčam.
Mudr. Goldenberg v petrzalke - ambulancia vevericka
My sme boli v Dubravke u Mudr. Paulyniovej. Velka spokojnost rychla, bez akychkolvek komplikacii, nausnicky krasne. Platili sme okolo 20 eur. Ambulancia cista, krasna, dr velmi prijemna a sympaticka. A vobec sme necakali, objednanie bolo v cene.
Dakujem pekne všetkym za rady😘 pogooglim Vase tipy a objedname sa
@laura_222 momentalne sa chystame v piatok isť .. boli kamošky bola aj sesternica a vychvalovali tak snaď to bude okej 😉
@nikinka2609 aj my ideme do ULK v piatok rano 😊 drzim prsty nech je vsetko v poriadku 🤗
@majusqa77 ja by som sa chcela spýtať , či bola vaša mala jej pacientka ?Keď jej nastrelili uška . Ďakujem veľmi pekne 🙂
@sasenka747 nie, neboli a ani niesu
My sme davali v Devinskej Novej Vsi salon Prospera.Maximalna spokojnost. Rychle,pani ozaj odbornicka. Hlavne sa mi pacil pristup k malej. Ziadne komplikacie,pani nam vopred vsetko vysvetlila. Dcerka mala 5mesiacov.