Dobry vecer som slobodna matka a staram sa sama o svoju 6 mesacnu dcerku. Otec malej nema vobec onas zaujem. Byvam v spolocnej domacnosti so svojim ocom a nieje to bohvieco. Prosim vas viete mi poradit ci mam narok na socialny byt alebo na prispevok na byvanie. Vopred vam velmi pekne dakujem
@pribinak vizivne este na malu nemam je to teraz dost zlozite lebo ked som podala navrch tak som sa potom s ocom malej udobrila a zacali sme byvat unas no len sa teraz na nas vykaslal tak som to podala znova lenze to zastavili lebo este nebolo zastavene to prve takze teraz musim cakat asi mesiac kym budem moct podat novy navrch
@dzanuska19 A ma ti kto okrem otca pomoct?
@37373 nie som uz len sama
@37373 nie som uz len sama
Skus porozmýšlať
@pribinak dakujem to som uz citala
@dzanuska19 každá obec/mesto má iné pravidlá a možnosti v poskytovaní sociálnych bytov. Choď sa informovať na mestský/obecný úrad, na odbor sociálnych vecí a rodiny na možnosť aspoň jednorazového príspevku, tam ti poradia najlepšie.
Ak sa chceš odsťahovať od otca, nemáš výživné, budeš si musieť nájsť prácu...
@0silvia0 no pojdem sa opitat
@dzanuska19 Mam sice chlapceka, ale mozem ti pozriet pre malu nejake veci, kt.by jej mohli pasovat. Co by si tak potrebovala?
@37373 no dakujem vam ale veci uz mam dost uz to nemam kde davat
Zdravim mam 41 rokov a pracujem v leviciach Albea a zhanam si bit v levicoach nakolko dochadzam z demandic
@dzanuska19 Áno máte nárok
Nepíšeš ci mas vyzivne na dceru. To by ti tiez mohlo pomoct a tiez mas narok na prispevok na nevydatu matku