komu sa narodilo vlasate babenko? moj mal huste blondave vlasky a vase?
naša malinká sa narodila neskutočne vlasatá, husté tmavé vlásky..ešte sme ju nestrihali takže dnes ich má už skoro po pás 🙂
nasi mali s anrodili obidvaja vlasaci 😀 mali huste dlhe cierne vlasy a teraz uz ako ich sitrhavame su z nich pomaly blondaci 🙂
Aj naša malá sa narodila dosť vlasatá 🙂 je to zlatunké má 6,5 mesiaca a už robíme copiky
Nasho v nenocnici volali Vlasac Oli :D taky bol vlasaty fesak. Postupne mu vypadali a teraz ma plesinku :D ako stary chlapik 😀
čo vlasaté? 🙂 dlhé boli, 8 cm kohut je hned vyšesali 🙂
aj moja slecinka bola straaasne vlasata, co ma dost prekvapilo..krasne huste tmave vlasy,...a teraz? 😀 riedke tmavsie blond 😀
Aj moja Nelka sa narodila s krasnymi hnedymi vlaskami 🙂 teraz ma take tmavsie blondave a riadne huste..stale jej rastu nove a nove a uz ma riadne haro 😀
aj nasa sa narodila vlasata 🙂 sranda je, ze mne to nejako zvlastne neprislo, az ked mi uplne kazdy povedal ked ju videl, ze "jeee, aka vlasata" 🙂
náš drobec sa narodil riadne vlasatý, tmavohnedé vlásky 🙂 tie po pár mesiacoch vypadali a teraz je blonďák 😀
Nas maly sa narodil s ciernymi vlaskami..a teraz je z neho blondacik 😉
aj nasa dcera sa narodila vlasata s hustymi ciernymi vlaskami, teraz ma 10 mesiacov a ma svetle hnede vlasky 🙂
ano ano,aj nasa mala sa narodila ako vlasana....a teraz ake ma dlheeee. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 kazdy sa cuduje,zavidi...
svetlé hnedé a v roku bola strihaná na 1 cm a teraz má plavé- blond husté a nepoddajné a na hlávke 2 vlasové víri cez leto slniečko vyťahá a cez zimu sa to udrží ja som po takých snívala ale ja mám tmavohnedý gaštan od narodenia 😉
narodilo, volali ho Travolta v nemocke, strihali sme 1x ked mal 3mesiace, potom kazde tri, vlasov ma kopec stale a rastu mu strasne rychlo 😀
aaaano 🙂 uz druhe 🙂 🙂 🙂 prvemu synovi nevypadol ani jeden vlasok, tak snad sa nam udrzia, ale tiez ma take naozajstne vlasy 🙂
aj moja malicka sa narodila s tmavymi vlaskami a vsetci sa smiali ze ona je taka tmava a my obaja blondaci...🙂ale uz jej zosvetleli..
aj môj samík sa narodil ako vlasatý bloďáčik 🙂 len mi to nešlo do hlavy, lebo s jeho otcom sme tmavovlasí 😝
ahoj. Môj sa tiež narodil vlasatý, mal vlasky tak do blond. teraz ma 24 a vôbec mu nestmavli. 🙂
nasa opicka sa narodila strasne vlasata, chlpata...chlpky jej vypadali, ale vlasky ostali krasne 🙂 v porodnici sme boli obkukavani snad vsetkymi 😀 😀 a v tehotenstve ma strasne palievala zaha, vraj to byva, ked sa narodia vlasate deticky...
Baby mali obe cierne huste vlasky a syn mal malo vlaskov😊
@dominikavivi tak toto je parada! Je uzasna😁
@linddi dakujeme 😍 je uzasna necakali sme ze budeme mat taku malu krasnu vlasanu 😊
Jej, my sme mali tiež blond vlásky... jediný v porodnici s blond, inak detičky buď bez alebo s čiernymi vlasmi ...