Náročné 6 mesačné dieťa

30. jún 2020

Ahojte, maly ma polroka a niekdy som tak z neho unavena ze az. Odkedy zaspava popri kojeni nechce byt ani v kociku ani zaspavat vo svojej postielke. Nechce ani aby ho mali starkovci na rukach. Byva strasne ukricany aj ked sa s nim hram venujem sa mu akolen mozem. Su situacie pri ktorych mam pocit ze si to,, vydupkal,, posledne dni sa bojim ze bude z tych deti co sa hodia o zem a placu kym to nebudu mat. Nerozmaznavam ho polaskam ho vzdy ked to potrebuje. Ale ked vidim tie ine deticky ake su vysmiate zlate a moj krpec sa vecne rozculuje piští. Ja uz neviem ci robim nieco zle alebo je to jeho osobnost.

bosorka2302
30. jún 2020

okolo roka pistal aj moj, potom postupne prestaval...Takze zrejme je to len obdobie. Teraz ma moj takmet 3 roky a uz nepisti len vynimocne. Ale okolo roka to bolo hrozne pistal ked vstaval, pistal ked bol pri mne v kuse pistal.....🙂

renatka1985
30. jún 2020

polrocne dieta este absolutne nema predstavu co to je a schopnost nieco si vydupat. neboli ho nieco? netrapia ho zubky?

autor
30. jún 2020

@bosorka2302 a to od nervov pistal? Lebo ked maly zacne tak to skonci revom.

bosorka2302
30. jún 2020

netusim preco pistal...asi si pytal pozornost...Hej aj sa hodim o zem parkrat...mne to prislo ze bud bol mrzuty po svokre 🙂 alebo len si pytal pozornost, ale pistal v kuse..POtom to bolo kazdym rokom lepsie a teraz ide mat v sept. tri a uz nepisti takmer vobec...

autor
30. jún 2020

@renatka1985 ved prave ze je maly na to. Ale ja uz neviem ako by som mu ulahodila. Neviem no, zubky idu iduu. V niektorych situaciach staci len ze ho inac polozim a uz plac.

vilma7
30. jún 2020

Podľa mňa to je aj jeho osobnosť. Ja mám deti dve a podobné správanie nemal ani jeden, ale ak ti pomôže, tak skús ho odnaučiť zaspávať na prsu.

renatka1985
30. jún 2020

tak potom je jednoznacne mrzuty zo zubkov, to mu musis prepacit. je to narocne obdobie, aj my sme si vytrpeli svoje, ale prejde. odporucam dentinox, studenu mrkvu a uhorku do ruky, a hlavne pevne nervy. striedajte sa s muzom.
a u nas teda pomahal aj nurofen.

autor
30. jún 2020

@bosorka2302 ved to ze moj muz je nervak aj ja som ale ako mam maleho naucil ma trpezlivosti. Ved to ze sa bojim ze bide po nas taky aj ked sa mu venujem na maximum. Zabavam ho hram sa s nim fyzicky ukazujeme si bars co. som uz unavena z toho.

renatka1985
30. jún 2020

A rozhodne toto nespada do kategorie narocne dieta. Aspon pre mna teda nie.
Nikto nikdy nepovedal, ze rodicovstvo je zuzo labuzo

mogaa
30. jún 2020

no je mrchavý kvôli tým zubkom.....ty by sa sa tiež nesmiala keby ťa niečo bolí ale bola podráždená ,nervózna......naša má teda roka a stále je vidieť ke´d jej ide nejaký zub alebo ju chytá nejaká viróza....vtedy je nervózna, zavšetko podráždená a plače.....inak je to zlaté dieťa....keď je v pohode tak vysmiate dobručké dievčatko

bosorka2302
30. jún 2020

ja som to neriesila ze je narocny, proste som vedela ze je to len obdobie a ze to prejde. Uz ked som bola moc unavena z neho tak som sla vonku v kociku bol lepsi..Prip ho nechala manzelovi a sla sa na hodinku prejst sama, oddychnut si prip do kina som sla sama aby som prisla na ine myslienky a oddychla si od pistania.

gazpalm
30. jún 2020

Ja ta nepotesim , mojmu to vydrzalo do teraz a to bude mat 9 rokov, a od mala tiez len pistal,reval , vydupaval,ked nie je po jeho tak je zle 😂ale ja som sa uz obrnila, ale v sporte, skole vynika a je tam dobry, az mi ucitelka povedala ze submisivny voci inym v triede ..sa divam , ze ci vravi o mojom 😂🤷‍♀️

bavlnka92
30. jún 2020

nechcem byť zlá ale keď bude zaspávať na rukách tak ho už ľahko o toho neodučíš.
môj pišťal hooodne dlho (nie časovo ale vekovo) proste sa mu to páčilo / trhalo to uši a reagovali sme na to - preto ho to bavilo :D

alexandra2010
30. jún 2020

aj ked je male dieta, citi Teba a otca, hlavne potlacene veci. dieta je zrkadlo rodica. moja mala sa zmenila ked som sa zmenila ja. ale hlboko zo srdca.

renatka1985
30. jún 2020

@bavlnka92 6 mesacne dieta, ak ma bolest, potrebuje naruc matky / rodica. kedy inokedy chces dieta nosit a uspavat na rukach, ked nie teraz?
mne srdce trha, ked citam taketo komentare...

deti95060810
30. jún 2020

okolo 6 m začínajú nielen zúbky ale aj separačná úzkosť... prestane okolo roka...

ivangeline
30. jún 2020

Osobnosť. Zvláda ťažšie tieto detské problémy. Či už tie zuby, únavu, veľa podnetov, novoty..

bavlnka92
30. jún 2020

@renatka1985 ja som myslela každé jedno uspávanie. nie nezobrať ho na ruky keď ho niečo bolí alebo niečo potrebuje.

miriam7729
1. júl 2020

Chudnutie

dominka63
1. júl 2020

Ja mam dve detičky a treba to TK brat že náročné niesu sú zdravé a treba to tak brat koľko mamiciek ma choré detičky nespia vôbec a tie sú narocne

81anina
1. júl 2020

mojmu idu zubky od 5 mesiaca a s kazdym zubkom presne taketo spravanie pisti skrieka je mrzuty reve vzdy ked ho polozim aj ked len na prebalovaciu podlozku ked treba plienku vymenit tak rev na cely barak ako by ho rezali😂Okna radsej zatvaram😀Je to obdobie + separacna uzkost ako vyssie pisali treba len vydrzat aj ked je to tazkeee.Uspavam na prsniku pomojkam je to take zlate ked spinka v naruci.Mimo zubkov je to zlate dietatko😊Neboj to prejde vcera som mala chut ho zatvorit niekam do skrine co tak skriekal😂 zabavila som ho uspala a bolo dobre😇