Najdivnejší dôvod na nárek vášho dieťaťa

8. mar 2021

Aký najdivnejší dôvod malo vaše dieťa na nárek?

moonlight1210
8. mar 2021

Najskor ten, na ktory som neprisla.
Takze pre mna bol a ostal divny dodnes.

ivangeline
8. mar 2021

Chcem...a dopln si. :D Kupat sa o 7 rano. Dat dole vysavac. Odlozit vysavac. Chcem iny (INY) vysavac! Tento kabel a nie iny. Hodit sa do vody. Zaliezt pod stol. Dat si dole hlavu. Odrezat ruku.... Akoze je toho vela.

lindusss2016
8. mar 2021

Mami, chcem byt u teba! Reve moje decko na zemi asi 20 cm od mojich noh 😂 a podotykam, velmi casty dovod u nas

janba
8. mar 2021

Napriklad dnes, nedovolila som mu chytat hrniec, v ktorom sa varila voda. 🤷

oblecenie99
8. mar 2021

Naposledy vtedy, keď som mu nedovolila otvoriť rúru, v ktorej sa práve piekla bábovka.

iwuanka
8. mar 2021

Plakal lebo cerealia cinnie minnies bola zlomena a druha bola smiesne nafuknuta. Museli sme ich hodit (tie.dve) do kosa.

nika23t
8. mar 2021

Plakala, lebo dnes ešte neplakala a potrebovala sa vyplakať. A naozaj sa rozplakala a takto strávila dobrú polhodinu 🤦‍♀️

adamadent
8. mar 2021

Vypla som slnko. Je tma. Mesiac nemá správny tvar. (ten klasický mesiacikovy ) to bolo tak na hodku

ivca88
8. mar 2021

Naša 5 ročná raz začala plakať. Muž sa jej pýta že čo jej je, odpoveď ,, Bolia ma myšlienky " 🤣🤣🤣🤣
Ale skutočný dôvod bol tuším, že jej zakázal nejaku sladkosť

jablkovastrudla
8. mar 2021

@adamadent toto je super dovod na plac 😀

kristind
8. mar 2021

Lebo som si dovolila nakrájať palacinky (vždy ich papá nakrájané). Lebo som mu nevybrala z rúry pečúce sa ešte surové rybie prsty, aby ich mohol zjesť. Lebo som zložila dve kocky lega dokopy a on mi ich podal len preto, aby som ich držala 😂

andreatytler
8. mar 2021

V ktorom veku zacina tento plac pre (podla nas) blbosti... ako napriklad ked cerealie su zlomene.

kittykat22
8. mar 2021

Lebo okolo letela mucha 😅

mima1
8. mar 2021

Nedavno uz niekto daval taku otazku 🙃 tak nas syn napr
Ked bol mensi tak reval asi prisaham pol hodinu preto ze som zabuchla na aute dvere a chcel on. A ked som ich otvorila nazad aby teda zabuchol on tak este vacsi rev lebo som ich otvorila zas ja 😂😂

jankalukasova
8. mar 2021

Lebo som zamiesala jogurt (taky co ma dzem na dne...)

danieli
8. mar 2021

@mima1 ako dobre toto ja poznam😂citat myslienky by sme potrebovali

simona92101
8. mar 2021

2 rocna dcera plakala prisaham pol dna kvoli tomu,ze som rozbila pohar horčice.stale pistala ked si na to spomenula,mama bum baaaac a plaaaaač 😀

amelie2017
8. mar 2021

@andreatytler u nas nieco kratko pred 2. narodeninami.

sante81
8. mar 2021

8 ročná plače že sa jej nedá zaspať. Väčšinou keď je spln. 3-4 dní v mesiaci.

baboobchod
8. mar 2021

Môjmu keď spadla na zem tenulinká tyčinka (Soletka) a zlomila sa 😬 ... bolo to doma, kľudne ju mohol zjesť aj zlomenú zo zeme ale nepomohlo nič, ani demonštrácia, že v ústach by ju polámal tiež, ani nová tyčinka... proste koniec sveta 🤷🏼‍♀️

iwuanka
8. mar 2021

@andreatytler moj zacal tesne pred 2. narodeninami

kath1210
8. mar 2021

Dnes nariekal preto lebo sme uprostred noci nesli spolu kupovat jablka😅

kopaskova
8. mar 2021

Môj plakal preto,že som spláchla po ňom záchod. Dostal hysterický rev,že on si chcel sám spláchnuť svoje hovienko. A keď som mu povedala, že teda môže spláchnuť na prázdno ešte raz tak plakal ďalej,že také veľké hovienko sa mu už nikdy nepodarí spraviť aby si ho mohol sám spláchnuť.

bibiqa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz