Vedeli by ste mi poradit, co mam robit, ked si dieta zo mna spravilo cumlik? Klasicky cumel odmieta a pri kazdom rozruseni, ho mam na prse, nepije, iba si tak podudkava. Je to narocne, hlavne v noci
Zalezi aj ake velke dieta. U nas kym boli malicki, tak len vydrzat, naucit sa spat spolu. A ako podrastli, neskor stacilo pri rozruseni pritulit. Alebo v noci drzat za ruku, ci posedeli chvilu na kolenach a dobre bolo 🙂
cumel je nahrada za prso, nie naopak. je to uplne normalne, babo je malice, ked sa rozrusi chce sa upokojit a to vie najlepsie na prsniku, v kontakte v stebou. je to to najprirodzenejsie prenho .. co pozna. cim bude vacsie tym viac bude prijimat/ucit sa ine veci, ktorymi sa upokoji.
@ilianalu to babatko ta potrebuje. Chapem, ze si unavena, vycerpana, a aj ta to hneva. Ale vecne to nepotrva. Si pre neho upokojenim, majakom v nepohode. Moj syn tiez nemal cumlik, chcela mu akukolvek natlacit, ale nechcel ho. Po tyzdni som to vzdala. Proste som sa s tym zmierila, a bolo mi lepsie. Potrebuje iba teba. Skus ho pri jeho nepohode najskor len tulit, kolisat, ked nezaberie, takmu dat prsnik. Ved to uz vsetci vieme, to satie mlieka nie je iba o jedeni. Drzim palce, a ptajem pevnu volu a pokoj.
@ilianalu bradavky si asi natieras, ze? A asi nie je spravne prisaty. Ale viem, ze toto boli ako fras
Nič, len vydržať. Dva dni bude rev a cirkus, ale potom to prestane. Vydržať, nepovoliť aj keď to bude ťažké.
Moja bude mat rok o par dni a sme na tom rovnako. Kojim ju uz asi 4 mesiace z jedneho prsnika a uz asi mesiac a pol mam ragadu na prsniku,ktora sa zahojila na par dni a zase mi ju tam spravila. Deje sa to hlavne v noci ked sa chce kojit ale v tej ospalosti asi neotvori poriadne usta a jednoducho mi ju tam spravi. Natierala som si to aj a tou fialovou vodou co sa dava ked maju deti zabu,ale to moc nepomahalo,tolko co mi vydezinfikovalo ranu. Teraz asi tyzden som to mala uz zahojene a zo vcera na dnes tam mam tu ragadu znova. Boli to,ale vydrzim. Ako dovrsi rok idem odstavit,lebo je to uz nenormalne-chce zaspavat s bradavkou v ustach a cumel si da az ked spi. Inak s cumlom nema ziadny problem-ma ho od narodenia(len na spanky) ale ako nam zacala v 8-9m separacna uzkost tak odvtedy chce spat len s bradavkou v ustach. Nie spat ale zaspavat-tak. Takze moja rada-vydrzat do roka a odstavit.
@ilianalu nedať a vydržať, iná cesta nie je. Lebo za prsník ťažko nájdeš uspokojivu náhradu