Náhrada za cumlík

ilianalu
26. dec 2022

Vedeli by ste mi poradit, co mam robit, ked si dieta zo mna spravilo cumlik? Klasicky cumel odmieta a pri kazdom rozruseni, ho mam na prse, nepije, iba si tak podudkava. Je to narocne, hlavne v noci

nikpa
26. dec 2022

@ilianalu nedať a vydržať, iná cesta nie je. Lebo za prsník ťažko nájdeš uspokojivu náhradu

margaretka_
26. dec 2022

Zalezi aj ake velke dieta. U nas kym boli malicki, tak len vydrzat, naucit sa spat spolu. A ako podrastli, neskor stacilo pri rozruseni pritulit. Alebo v noci drzat za ruku, ci posedeli chvilu na kolenach a dobre bolo 🙂

rk123
26. dec 2022

cumel je nahrada za prso, nie naopak. je to uplne normalne, babo je malice, ked sa rozrusi chce sa upokojit a to vie najlepsie na prsniku, v kontakte v stebou. je to to najprirodzenejsie prenho .. co pozna. cim bude vacsie tym viac bude prijimat/ucit sa ine veci, ktorymi sa upokoji.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanislavicenka
26. dec 2022

@ilianalu to babatko ta potrebuje. Chapem, ze si unavena, vycerpana, a aj ta to hneva. Ale vecne to nepotrva. Si pre neho upokojenim, majakom v nepohode. Moj syn tiez nemal cumlik, chcela mu akukolvek natlacit, ale nechcel ho. Po tyzdni som to vzdala. Proste som sa s tym zmierila, a bolo mi lepsie. Potrebuje iba teba. Skus ho pri jeho nepohode najskor len tulit, kolisat, ked nezaberie, takmu dat prsnik. Ved to uz vsetci vieme, to satie mlieka nie je iba o jedeni. Drzim palce, a ptajem pevnu volu a pokoj.

ilianalu
autor
26. dec 2022

@ilianalu ano, ja chapem vsetko, co pisete, ale neskutocne ma bolia bradavky. A bojim sa, ze dostanem nejaky zapal. Uz som objednala 4 druhy dudlikov, tak snad nejaky mu bude vyhovovat

stanislavicenka
26. dec 2022

@ilianalu bradavky si asi natieras, ze? A asi nie je spravne prisaty. Ale viem, ze toto boli ako fras

mjk40
26. dec 2022

Nič, len vydržať. Dva dni bude rev a cirkus, ale potom to prestane. Vydržať, nepovoliť aj keď to bude ťažké.

rk123
26. dec 2022

@ilianalu zapal nedostanes z casteho dojcenia/dudlania bradaviek.
ak ta to boli zrejme je zle prisaty, alebo ma problem s uzdickou, aj vtedy bolia bradavky

ilianalu
autor
26. dec 2022

@rk123 naozaj nedostanem z toho zapal? Lebo ich mam uplne take vycuclane, mozno je v noci zle prisaty, lebo ja pri aj zaspim obcas

ls56
26. dec 2022

Moja bude mat rok o par dni a sme na tom rovnako. Kojim ju uz asi 4 mesiace z jedneho prsnika a uz asi mesiac a pol mam ragadu na prsniku,ktora sa zahojila na par dni a zase mi ju tam spravila. Deje sa to hlavne v noci ked sa chce kojit ale v tej ospalosti asi neotvori poriadne usta a jednoducho mi ju tam spravi. Natierala som si to aj a tou fialovou vodou co sa dava ked maju deti zabu,ale to moc nepomahalo,tolko co mi vydezinfikovalo ranu. Teraz asi tyzden som to mala uz zahojene a zo vcera na dnes tam mam tu ragadu znova. Boli to,ale vydrzim. Ako dovrsi rok idem odstavit,lebo je to uz nenormalne-chce zaspavat s bradavkou v ustach a cumel si da az ked spi. Inak s cumlom nema ziadny problem-ma ho od narodenia(len na spanky) ale ako nam zacala v 8-9m separacna uzkost tak odvtedy chce spat len s bradavkou v ustach. Nie spat ale zaspavat-tak. Takze moja rada-vydrzat do roka a odstavit.