Ahojte zenusky. Stalo sa nam to, ze ja som sa kupala vo vani a tato prisiel s malou do kupelne a rozpravali sme sa. Zrazu mala z nicoho nic sa strasne rozplakala, nedapa sa utisit a nevzala ani prso co sa nam nikdy nestalo. Nezvykne plakat len mrncat, tak sme sli na pohotovost skontrolovat hrdlo a uska(ci od velkej nieco nechytila napr) bolo to ok. Plakala dlho, potom vzala prso, krasne sa napila a zaspala. V noci som ju prilozila 2x,ona sa nebudila. Stolicu nemala predtym uz 4 dni, ale je vylucne kojena tak vraj to je ok. Cely den bola normalna, vecer sme ju isli kupat, pustila v kupelni rev a este raz sme s nou isli do kupelne a zase rev dala sa utisit na prse, skusala som tak koza na kozu a super, napila sa. Zdala sa mi hladna aj ked hodinu predtym pila. Okupali sme ju v obyvacke a bola ok. Ma dva mesiace. V kupelni sa zmenilo to, ze som tam dala cistiace prostriedky na parapet a na pracku velku fitloptu. Mohla sa toho zlaknut? Ked ma len 2 mes... Ak by bola bolest bruska, tak by nasledne nebola v pohode nie? Paste si nezatinala, brusko makke, prdiky boli. Zas to nekakanie.... Prosim vas nezazili ste nieco podobne? Nemate nejake tipy? Taki sme boli s muzom vylakani, ze rano ked nam zvonil budik sme si mysleli, ze je to monitor dychu, tak muz tak rychlo vybral malu z postielky a bol to len moj budik😭
@babulkomale vcera sme chceli ale obaja sme posera a radsej sme nepokusali osud, nech sa nevynervuje.
@bessdonna vsak odstran tie nove veci a uvidis.