Dobry den mamicky, isli by ste na kupalisko s 2,5 rocnym dietatkom? Ja by som nesla, som nazoru, ze tam pochyta kadeco len manzel chce ist. Vy ste isli?
Isla..Chceme ist. Maly 2 a pol a mala rok cosi. ;)
nešla by som ...nie som citlivka, ale bazén plný cudzích ľudí ...voči tomu mám odpor
Ano zacali sme chodit (2,5r) nebudem ju oberat o zazitky vyrokom len aby daco nechytila😂😂😂😂
Ja chodím s obomi hádam od 3 mes. Voda sa im veľmi páči.
Kľudne. Však to už nie je bábätko, ale dieťa ktoré už chodí a prehra sa s hračkami
@martinq54 Napísala všetko tak ako to je.
Kedy potom chcete deti učiť vode, keď si už uvedomujú strach z vody?
Deti by mali chodiť do vody čím skôr tým lepšie.
Chlór zničí všetko.
Nechápem.4 mesačné deti chodia do bazénu.Áno verejného.
Po roku sme chodili zo vsetkymi.Vzdy sa skvelo zabavia.Teraz maju 3 a 5.Najmladsi ma 2 mesiace a v sobotu sme boli na kupku vsetci.Najmensi sa samozrejme nekupal.
Tak dúfam nechodíš s malým ani do obchodu, na ihrisko, do detského centra, nedáš ho do škôlky ani do školy, nikdy nepôjdete verejnou dopravou... lebo tam všade môže niečo chytiť.
Chodila som, a ľudia stále chodia s deťmi. Nevidím na tom nič zlé.
Jasné že chodíme, aj s oveľa mladšími sme chodili. Nikde sa tak dobre nevyjadrili ako vo vode. Teraz sú skvelé plavkyne a nemajú strach z vody, potápajú sa bez problémov.
Ja som bola minuly rok a maly mal jeden rok, pacilo sa mu tam, bol v pidi detskom bazene plus hraciek vela okolo, plakal ked mal ist von a tento rok by som tiez sla, no je to obmedzene, ale kupili sme malinky bazenik na balkon
chodime, vyberame ale kam... videla som uz aj take kupaliska kde detsky bazen vyzeral ako keby sa v ... kupali. Dochodcovia, kadekto si tam nohy macal, lebo dookola sa dobre sedelo :D Ale inak chodime od cca 1,5 roku kupat sa kade tade, do jazier, bazenov, welnessov a nikdy mala nic nechytila :D
Pri takom veľkom dieťati by ma to ani nenapadlo neísť. V škôlke mávame plav.kurz a chodia naň aj najmladšie deti (2-3r). A celkovo už pred rokom by som išla bez obáv, veď sa tej vody nemusí napiť a môžte vybrať kúpalisko ako tu už písali (nerezové bazény, často mwnena voda.....)
Zas netreba z tých detí robiť extrémne zraniteľné slabé stvorenia
@simca06022011 Tak dospeláci si nemajú čo máčať nohy v bazéne max držať dieťa za ruku a chodiť s ním ak je malé.Ani mamičky tam nemajú čo sedávať v bazénoch pre deti.
Chyba prevádzkovateľov.
@littlebubble no podla mna je to chyba hlavne tych pochybnych ludi co to robia... ja chapem ze plavcikom a kadekomu sa nechce v kuse dohadovat s takymito individuami. A potom je otazne, preco tam mamy davali dieta ked videli v akom je to stave. Ale tak, je to par rokov dozadu co sme tam boli tak hadam to prerobili :D
Manifeszovat pred to kupalisko a spisovat peticou sa nechystas?
Mne tiez vadi chlorovana voda, chodime na jazero, moje deti sa od roka kupu. Mozno to by bol Kompromis pre vas?
@simca06022011 Chce nechce je to práca záchranára.Tie rodičovské nohy bránia v pohybe a aj vo výhľade.
Ja som si raz vypočula a ,,prečo ona môže,,.
Mamička mala postihnuté dieťa tak s ním bola za ruku v bazéne.To samozrejme nevadí.Ku detskému bazénu by sa zišli lavičky.
Detský bazén má byť každý deň povysávaný a brodítka sa majú čistiť vždy ak je tam špina.
Každý deň sa má merať chlór a teplota vody má byť ako je stanovené.
Chyba prevádzkovateľov je tá, že ich zamestanci sú len brigádnici a tí maju všetko na háku.Strojníci by mali dohliadať na čistotu vody a plavčíci na dodržiavanie kúpelného poriadku.
Poslala by som tam hygienu ak to bolo zlé.
@littlebubble by som sa pozrela ako by si vyhadzovala desiatky ľudí od detského bazéna. Ked pridu s jedným dieťaťom aj 4 a kvakaju a macaju nohy vo vode 😂 do týchto skupín ľudí neradno pichať. My sme mali naozaj pohľad pre bohov keď sa zopár batoliat magalo v žltej vode, spinavej, teplej a okolo kopa ludi posedavala, postávala, nohy mácala.. A nedivím sa prevádzkarom ale mamám tých detí. To bol fakt taky mini bazén na tri kroky, o to to bolo nechutnejsie.
@simca06022011 Fuj.No ja som ľudí vyhadzovala a poviem ti, bolo mi srdečne jedno čo si kto myslí.Bol to interný poriadok a oni s ním súhlasili keď si zakúpili lístok Bol zákaz a hotovo.
Vysávať gélové nechty nie je nič moc.
Žiadna mamička sa neurazila.Vysvetlila som im dôvody.Skôr by si sa čudovala koľko mamičiek sa nedalo ani nájsť a batoľatá vo vode 🤦.
@simca06022011 Plavčík má právo zákazníka aj vyhodiť ak nerešpektuje pravidlá.To len tu na SK je plavčík ako predavačka a ľudia si myslia, že ,,zákazník náš pán,, platí aj pri bazénoch.
Ak chcú byť všetci spokojní a odísť v poriadku tak by ľudia mali rešpektovať pravidlá.Slovač si sama podkopáva nohy.
Otecko raz nechal vyvrátiť potravu dieťaťa priamo do brodítka.Čo mám k tomu viac dodať.
@simca06022011 Svoje dieťa (možno raz) potom čo moje oči videli zoberiem len do normálneho bazéna.Detský bazén je paradoxne našpinavejší.
@littlebubble ja nevravím ze nemá právo na to, ale vybehnúť medzi takýchto ľudí chce žalúdok, budú sa vadiť hlavne babky a dedkovianconsu zvyknuti si labky macat. By som. Sa bála 😂Napr aj na vychytenom kúpalisku v Maďarsku som zažila ako si do bazéna stikaju nechty, alebo odtrhavaju kozu z nôh. Sa divím že s.pemzou tak niektorí nesadli... O tom ze na kúpalisku sú wcka veľa ľudí nevie... Na Kováčovej so si pred vreckom vypočula babku s rodinu, že prečo sa nevycikaju do bazéna ved čistejšie ako na dat na záchod a moja veľmi blízka známa zase chodí iba do sprchy😂. No dúfam, že chlóru leju dosť do bazénov 😂
@simca06022011 Ono musí mať na to človek povahu.Máčajúce nohy sú slabý odvar oproti tomu čo za ukáz môžeš postretnúť.
Ja som už bola hlúpa pi, ku.
Pán mi chcel radiť ako si treba robiť svoju prácu o ktorej nevedel nič, ale chcel aby bolo po jeho tak som mu slušne vysvetlila, že ja viem čo mám robiť a kedy.
Hádky každodenné by som to nazvala, ale výhodou je, že sa môžu aj sťažovať, ale pravdu máš ty.
Ženy aj tampón vyberú a hodia do bazéna.Nechci radšej ani vedieť čo všetko ľudia robia 😂😂😂
@simca06022011 Chlóru je niekedy toľko, že sa až odparuje. :D.Toho by som sa nebála.Skôr netreba sedieť mimo bazéna.Presne na tie cik pauzy kde ľudia chodia 😂
...chodim s detmi stale kazde zacalo v cca polroku. Nikdy sme si ziaden nezelany suvenir neprinieli. deti vodu miluju. Cez leto na vonkajsie kupaisko, mimo etnu sezonu do vnutra.
Chodila som pred rokmi a sú obaja tu. Mladší ešte v plienocke do vody, sedel na prvom schodiku a clapkal sa s hračkami celý šťastný... ☺️