Na kúpalisko s 22 mesačným dieťaťom. Mám mu dať neoprénové plavky?

palculienka21
21. máj 2022

Ahojte. Chceli by sme sa ist kupat s 22 mesacnym dietatom na kupalisko a rozmyslam mu dat neoprenove plavky. Moze ich mat pocas celeho pobytu na kupalisku? Nemyslim si totiz, ze sa mi ho podari dlho udrzat mimo bazenika. Zatial odplienkovany nie je. Dakujem za odpoved.

pribinak
21. máj 2022

@palculienka21 jasne, do bazéna plavky. Napr na kupku u nás v Dúbravke deti ani nahé byt nemôžu

viestta
21. máj 2022

Do bazéna plavky, mimo bazéna mal plienky a kratasy

matovicova
21. máj 2022

@palculienka21 myslíš také tie trickove/celotelove plavky? Nie je to dobré, pretože sa to namoci a dieťa ti potom sedí v mokrom. Tie sú vhodné pri mori, ak sa dieťa ľahko spáli... Stačí kúpiť plienky do vody a natret dieťa. Klobúk, ideálne taký čo zakryje aj krk. Nedávať ho na priame slnko medzi 11-15 hod 🙂

zuzanka.zuzu
21. máj 2022

hlavne nie plienky do vody lebo ti nasajú vodu a budú mať 100 kíl 🙄

matovicova
21. máj 2022

@zuzanka.zuzu obyčajne plienky nasaju, ale plienky určené na kúpanie nenasaju...

matullienka
22. máj 2022

@matovicova ono sú aj neoprénové plavky a sú to vlastne ba nohavičky s málinko predĺženou nohou

palculienka21
autor
22. máj 2022

@matovicova nie, myslim take neoprenoce nohavicky, ktore sa pouzivaju na plavani babatiek.

palculienka21
autor
22. máj 2022

@matullienka presne tie mam ba mysli. Pouzivali sme ich na kurze plavania babatiek.

matullienka
22. máj 2022

@palculienka21 ja som jej ich keď sme neboli vo vode dávala dole a buď som jej dala len dlhšie šaty a nechala holú ritku alebo dala plienku