Na čom spia vaše deti?

guliver19
2. jún 2022

Ahojte mamicky, chcela by som sa spytat na com spinkaju vase polrocne babatka. Nas maly ma tvrdy penovy matrac, tak ako odporucaju aj lekari, se teda babatko ma spat na tvrdom,ale jemu sa to vobec nepaci. A vacsiu cast noci spi maly s nami v manzelskej posteli, kde je memory matrac co napriklad pre babatka vobec neodporucaju. A ja neviem co robit, lebo je evidentne ze je mu lepsie spat na tom nasom matraci. Ale bojim sa aby sme mu nejak tym neposkodili. Zly vyvin chrbatika a na taketo myslim.. Je niekto kto ma podobnu skusenost, ze dieta nespalo dobre na tvrdom?
Dakujem krasne a pekny vecer!

.

bajka16
2. jún 2022

Moji synovia obidvaja v tomto období okolo pol roka spali v hniezde. Neviem čo sa odporúča a čo nie ale takto mi spali krásne. Ten mladší doteraz spí v hniezde má také xxl. To hniezdo kľudne si môžeš dať do posteli alebo do postieľky

annnna18
2. jún 2022

Ja si osobne myslim ze jemu sa nieze paci spat na makkom matraci , jemu sa paci ze vas na pri sebe. A nemyslim si ze by ste mu tym matracom sposobili zly vyvin chrbatika.

20erika07
2. jún 2022

@annnna18 tiez si myslim to isté 👍

ailiba
2. jún 2022

@guliver19 a si si ista, ze je to matracom? Nie je to o tom, ze chce spat s vami? Podla mna polrocne babatko taketo veci velmi nevnima.
Skus zlozit perinu na 4 casti, daj mu ju do postielky a poloz ho na nu (nieco ako hniezdo) a uvidis, jeden cas to nasmu synovi velmi vyhovovalo jeden cas (inak aj Kiedronova odporuca makku podlozku pre babatka, pozri videa na youtube).
Ak mu nebude dobre, tak vankusovy mantinel mozno skusit. Mozno sa proste len chce zaborit a pritulit k niecomu.
Nas syn je taky, ze on spi v svojej postielke, ale vsade okolo ma vankusovy mantinel a vzdy sa niekde natlaci na kraj, zaboreny do vankusov. Vtedy je spokojny.

kkovacovak
2. jún 2022

@guliver19 tak keď vieš že to nie je dobré na jeho chrbátik prečo ho tam dávaš? Jasné že sa mu potom nepáči spať vo svojej postieľke keď môže spať pri vás. Zruš spoločné spanie a nebude mať na výber. V kočíku spí ako? Moje dieťa spáva od narodenia až do začiatku chôdze na paperovej perinke (nezaviazanej)

andreatytler
3. jún 2022

@guliver19 Chrbatik mu urcite neposkodis.
Myslim ze tvrdy matrac sa odporuca koli bezpecnosti hlavne v prvych 6 mesiacoch. Na prilis makkom sa prevratia na brusko, nebudu sa vediet prevratit spat, zabori sa im tvaricka do makkeho matraca a mozu sa udusit.

lasoli
3. jún 2022

@guliver19 tak si vymente vy matrac za tvrdsi,podla mam to je ale aj tak jedno.Maly spo s Vami nie oreto ze sa mi nepaci matrac ale ze chce spat s vami;)

travelllerka
3. jún 2022

Podľa mňa chce spať s vami. Moje vždy spali v hniezde.

martina172
16. aug 2022

Tiež si nemyslím, že by si mu tým spôsobila zlý vývoj. Je lepšie keď máš hniezdo, my sme tiež mali. Je ich kopa na nete. A máš istotu, že ho nepriľahneš alebo čo. https://www.puf.sk/hniezda/