Ahojte, dcerka ma 4 mesiace a uz tyzden sa jej nesmierne tazko zaspava. Najprv iba pri zaspavani krutila hlavickou zo strany na stranu ale teraz uz celym trupom a ked ju dam na bok, tak rukou, ktoru ma hore, sa natahuje pred seba (ked dociahne kraj hniezda, tak si ho pritahuje na seba). Aj nozickami nutkavo vykopava a vidim, ze jej to brani zaspat. Trva to tak 10 - 15 min a potom zvycajne sama zaspi, ale s tymi zaskbmi jej neviem nijako pomoct a velmi ma to trapi. Vravela som to aj lekarke a ta mi povrdala, ze v tomto veku prechadzaju babatka spankovymi zmenami, ale mne toto nepride prirodzene. Neviem, ci mam s nou bojovat a snazit sa dostat od nej listok na neurologiu. Podla mna jej to komplikuje spanok, lebo ked sa v noci trochu prebudi a chce dalej spinkat, zase si musi tou fazou prejst a mrnci, je nervozna z toho... Zazili ste niektora s detickami nieco podobne? Ako ste to riesili?
@ditavan zdravim. Stara diskusia, ale chcem sa spytat, ako ste dopadli s dcerkou?
@ditavan ahoj, nas malý to časom tiež robil, že mykal s rúčkami ale nejako sme to neriešili. Vraveli mi aby som ho balila do perinky ale nemohli sme ho baliť lebo mal zle bedro a Dr odporučila ho do perinky nebalit. Môj myka s ručičkami aj keď ho kojím. Co sa týka uspavania tak sme zaviedli cumlik a s rúčkami už nemyka