Muž sa nedokáže najesť spolu s dieťatkom

14. dec 2023

Je normalne ak mi muz povie ze on sa nevie najest aj davat pozor na babo
Ze to len zeny vedia viac veci naraz.....

angeli121212
14. dec 2023

Mňa by zaujímali okolnosti pri akej príležitosti ti to povedal ake je bábätko kolko ma mesiacov a pod. To s tym že len ženy vedia viac vecí naraz je blbosť ja som zo začiatku veru mala problém sa najesť pri dieťati

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thoughtfulweirdo
14. dec 2023

Záleží od bábätka. Ja som mala bábätká dráždivé a nepokojné, syn nezvládal dlho ani nosič/šatku, väčšinu dňa som ho pohupovala v náručí, aby nevrieskal a teda skutočne sa mi tak jedlo veľmi ťažko a keď som s ním bola sama, jedla som veru len suché veci do ruky, žiaden obed. A takisto nepatrím medzi ženy, čo by všetko zvládali, žiaden vrodený inštinkt, všetko som sa pracne musela učiť tréningom, takže sa nečudujem, že človek bez intenzívneho tréningu s tým môže mať problém 🙂

madeincssr
14. dec 2023

My sme jedli na striedacku (samoobsluzna jedalen na dovolenke s babom). Jeden ho nosil a ukazoval mu vsetko zaujimave a druhy jedol. A potom sme sa vystriedali.

bolarazjedna
14. dec 2023

Tak ja tiež neviem jest spolu so synom, resp teraz (ma 17mes.) už to začína byť také, že on sa aj sam napapa, ale vacsinou mu musím držať tanier a dohliadať, ináč by to skončilo všetko na zemi alebo vo vlasoch.... Ja sa najem až potom, keď sa on najedol, zatiaľ jemu dám farbičky a papier, alebo hračku. Alebo sa najem, keď on spí.

nafka0483
14. dec 2023

Je to normalne - ak to povie ale snazi sa, chce moznp nejake tipy ako to robos a zvladas.

Nie je to normalne - ak to povie ako vyhovorku preco s dietatkom neostame sam a nems ziadny zaujem ani snahu najst riesenie.

simca06022011
14. dec 2023

Úplne normálne, ja sa neviem kľudne najesť s nikým. Najlepšie je nakrmit všetkých a ja si.pptom v kľude sadnem. V podstate hlavne jedla ktoré jeme spolu za stolom si ja odtrpim nejak...:D

gelifil
14. dec 2023

@simca06022011 🙄🙄

sense
14. dec 2023

Tiež jem rada v kľude takže ho chápem.

simca06022011
14. dec 2023

@gelifil neberiem to tragicky 🙂))

liusa82
14. dec 2023

túto blbú vetu rozprával vela krát aj môj bývalý frajer😀 že ženy toho naraz vládzu aj vedia aj chápu viac.No jasné výhovorky aby oni nemuseli robiť to čo ženská.Aj žena je len človek a nie ťažný kôň

danica2711
14. dec 2023

no tak sa naje najprv dieťa a potom dospelý, kde je problém? Musia jesť synchrónne?

alex49
14. dec 2023

Tak pan manžel nakrmi babo a potom sa naje, chvíľu vydrží.

bytc20
14. dec 2023

Ja to tiez neviem a priam zo srdca to neznasam. Mam pocit, ako by mi potom ani dobre netravilo, lebo to len pohlcem, nesustredim sa. A tiez sa bojim zaludocnych vredov. Najem sa, ked dieta zaspi, v klude.

mikadooo
14. dec 2023

Nechce sa mu. Tak to zvalí na to, že my ženy to vieme lepšie. Keď nevie, má príležitosť sa to naučiť, len treba trénovať a nevzdať sa pri prvom neúspechu 😉.

viestta
14. dec 2023

Odkaz svojmu muzovi, ze ja som to tiez nevedela, ale casom som sa naucila. Ani otec mojho dietata nevedel, ale neostalo mu nic ine ako sa to nejak naucit. Od dvoch rokov sme sa dokazali najest vsetci naraz pri jednom stole, aj ked to este stale nebol ziadna pohodicka a nie je to ziadna pohodicka ani teraz, lebo dietko obcas nieco vykydne, obcas "nevie" pokrajat, obcas potrebuje nieco podat. Predpokladam a dufam, ze spolocne stolovanie v pohode a bez stresu zvladneme skor ako budeme jest pri jednom stole na jeho stuzkovej.

euka210
14. dec 2023

Nech je rad, ze je to estelen babo...my sa nevieme najest v klude pri nasich 3 chalanoch 7r+