Ma sa prevarat pred kupanim alebo staci voda z vodovodu?
@bajka16 ale robili...a prevarala ja kamaratka kvoli ekzeme maleho,aby ju zbavila chloru...
zavisi od kvality vody a zdravotneho stavu dietata. Ja som neprevarala.
@biem22 na kupanie? prevaraju 4 litre? ci kolko treba
@jarmila2010 prevariť kvôli chlóru? Veď chlór sa vyparuje, neničí sa preváranim
@pribinak je plynny,ale neodpari sa vsetok..odporuca sa vodu aj prevarit...plus teda,voda aj zmakne...zbavi sa mineralov...
@jarmila2010 neciem, nikdy v živote som toto nepočula. Ale mizno ak by som nemala vodu z vodovodu zvazila by som to
Nikdy som vodu neprevarala.
tak to by mi uz realne muselo sibat, ved to dieta tu vodu nepije, v zivote som o tom nepocula a za mna riadna konina a teda vsetci v mojom okoli nikto to nikdy nerobil a deti su zive a zdrave
ak mate vodu zo studne tak by som si dal preverit jej kvalitu, ci tam nie su nejake bakterie (napriklad ked susedia vypustaju zumpu v noci, co si budeme hovorit), ale ak mate vodu normalne z verejneho mestskeho vodovodu tak ta je pitna, nezavadna a neexistuje ziadny dovod, preco by si mala litre a litre vody prevarat.. uplne zbytocne. (a drahe)
🤣🤣🤣🤣
Ideálne kúpať v Lucke, alebo Eviane 🤔
Inak to je dobry vtip,ze prevarat doma vodu kvoli chloru a potom hura s babatkom na baby plavanie do vychlorovanej vody👌Ci tam ju tiez prevaraju po kazdom babatku? 🤔
nie
Nikdy som neprevarala vodu na kupanie ani by ma to nenapadlo
@horwi si jej mala povedat, ze neberite vodu z jarku :D ani potoka :D
Prvy raz som taketo nieco pocula teraz. Nenapadlo by mi prevarat vodu pred kupanim.
@horwi ja som neprevárala ani vodu na chalupe a tá pitná nie je. Nie že by bola nejak závadná, ale obsahuje veľa mangánu, na pitie je nevhodná. Syn nemal ani mesiac, keď sme ho tam začali brávať. Akurát tváričku som mu umývala prevarenou vodou a ručičky, aby sa mu nedostala do úst.
@iwesska si zabila 😅🤣🤣ale mas pravdu 😉ja som tiez o tom nikdy nepocula 🤪
@horwi akože bábätku? Tak to som ešte nepočula 😀 to nerobili hádam ani staré matere naše 😀