Musim dat 10m dieta do sportoveho ? Uz samo sedi aj chodi ale velmi malicke mi pride v tom sportovom a akosi lepsie mi je este vo vanicke ak lezi ak chce spinka tak dam lahnut....
Ci budu na mna ludia ppzerat ze preco ho nemam v sportovom kociari ?
10 metrové dieťa kočiar. 🤣
Ono uz fakt same chodi ?? Ak uz same sedi tak v pohode daj. Ved sklopis a spinka 🙂 Ostatni nech riesia seba radsej, to nech ta netrapi. Nas si dnes sam uz rovno sadol, ma 9 mesiacov a bojim sa ho mat vo vanicke aby ho nenapadlo sa nahybat. Este vanicku mam, len spirtovy smerom vpred, ze by som ho nevidela. Tak ale budem musiet zmeniť.
Kludne daj
Keď sedí, tak pohodlnejšie mu je v športovom. Ci ako ho chceš dat sadnúť do hlbokého? Keď sa zmestí do hlbokého a bude len ležať, tak prečo nie?
V športovom zapnes popruhy a keď si dieťa zmyslí vyskočiť, nemá šancu. V hlbokom by som sa so sediacim dieťaťom popravde bála. Pôjdeš okolo rušnej vozovky, kde musíš dávať pozor na vozidlá a dieťa si v Tom zmyslí že chce von. Čo potom?
Nemusis ale je to nebezpecne
Zrejme mas spokojne babo. Moji sice neboli extra radi v kociku. Ale…. Uz sa dvihali. Nohy vykladali. Uz boli vacsi a bala som sa ze neustriehnem a sa preklopia cez kocik.
Takze ozaj to moze byt aj nebezpecne kedze vo vanicke nevies priputat.
Kvoli bezpecnosti by som dala do sportoveho. Moje vsetky deti neznasali vanicku. Syn uplne najviac, ten reval ked nespal. Ale akonahle vedeli sediet, uz sa hrabali von. Tusim este predtym ako sedeli. Otocili sa na brucho a uz sa plazili a snazili sa vyliezt.
Tak u nas nosila baba 1,5 rocne dieta na jesen/v zime v hlbokom kociku (sedelo tam so zatiahnutou strechou a krytom na nohy, ani vidiet ho nebolo) lebo ved v hlbokom je mensia zima ako v sportovom 🙊😄 nie je to sice obvykle, mat take vacsie a plne pohyblive dieta v hlbokom kociku (skor sa s prechodom na sportak ponahlame), no povinne to urcite nie je, mozno mas aj popruhy v hlbokom kociku (daju sa kupit), ale tomu dietatu by asi uz bolo lepsie, zabavnejsie aj pohodlnejsie v sportovom, ale ak mas iny nazor, tak ho tam nechaj (hlavne s tymi popruhmi!), je to len tvoja vec… 🍀
To sa Ti len zdá, aj mne sa moja ako 7mesacna v športovom zdala drobucka, a potom o pár dní som ju chcela dať spat do hlbokého a zrazu sa mi zdalo, ze sa tam ledva vmesti. Skus na par dni a uvidíš. Aj malej tam bude pohodlnejsie sedieť, aj si ju pripnes a bude to bezpečné. Stačí sekunda a môže Ti z hlbokého vypadnúť, keď tam bude sedieť. Co hovoria ostatní by mi bolo jedno. Ale dbala by som hlavne na bezpečnosť.
Ja som mala vo vanicke 10m, lebo bola zima a lepšie mi bolo,že bol zakrytý,hlava mu už jemne sla dohora :D ale o pár dní sa oteplilo. Tie športové,mne napr.lepsie vyhovovalo korytko,presne z dôvodu,že dcéra bola malá,skôr narodena,za mňa veľmi dobrý výmysel toto 🙂a teraz som kupovala kocik, čo ma co najrovnejsi sed,lebo z viacerých sa mi zosmykovala. Nuž,babatko to už nie je a bude mu lepšie v športovom,tyzden ešte vydrz,má byť zas škaredo,ale pokiaľ je už len ech v tej vanicke, už by som ho moc netrápila.
Určite daj športovú časť. Potrebuje už byt predsa pripútaný 🤷♀️
Bala by som sa, ze mi z neho vypadne, ak uz vie chodit a sediet. To su uz neposedne deti. Radsej priputat do sportuaku
A tebe v tej vaničke vydrží? Nechce vyliezť von? My sme museli meniť za športový o pár týždňov skôr ako by vedel sedieť lebo sa vo vaničkd otočil na brucho a snažil sa vydriapať sa von.
Ja by som sa veľmi bála že vypadne
Prečo by si musela? Ja som syna do 11 mesiacov vozila v hlbokom, lebo tam tak či tak vydržal len na spánok a vanička bola obrovská, mal tam pohodlie. A keď sa zobudil, chvíľu posedel opretý o zloženú strechu a po chvíli aj tak vystupoval 😁 takže nie, samozrejme, že nemusíš.
Nemusis ho dat do sportoveho. Nikde nie je napisane, ze tam musi, najma ak ti tam spi. To ti ozaj nevypadne.
Zatiaľ nemusíš ale ja som musela trošku skôr lebo mi chcela z vaničky vyliezť. Ty musíš vedieť ako sa ti tam dieťa správa
Ked uz sedi a chodi same tak sa ti z vanicky nehrabe von? Moji obaja od 8m boli v sportaku,dcera bola aj predcasne narodena.