Dobry den chcela by som sa spytat mozno zle ale aj tak skusim musi mat podla Vas 4rocne dieta vankus na spanie lebo moja spi bez a svokra ma stale problem preco nema vankus ved nieje novorodenec co si o tom myslite musi ci nemusi dakujem
@elizabet173 ja tiez spim bez vankusa lebo ked som ho mala bolel ma stale krk od kedy ho nemam mam pokoj a co sa tyka svokri ona ma furt niaky problem voci mne a detom lebo podla nej niesom dobra matka takze asi tak
@zuzanasaskamilos aj mne vankúš robil zle a to som skúšala rôzne. Dcére dám, keď prejaví záujem vyskúšať, inak nie je dôvod.
@elizabet173 nie nebyvame spolu ale boli take navrhy ale ja som nechcela a jej mozte hovorit co chcete ona si ide svoje aj ked jej to poviem 100 krat ale nalepsie je to ze ona to nepovie mne ale jej synacikovy lebo on nic nepovie on sa mna nevie zastat ved aj to co povedala ked sa nam narodila druha dcerka ze radsej mala mat jej dcera druhe ako my takze to hovori za vsetko
@elizabet173 tak to ste trafili vemi presne ze sa jej to vobe nepodarilo ale bude ho velebit aky je super otec a ja uz to tak aj robim nech si hovoria co chcu je mi to uz jedno
Do roka som vankus nedavala. A potom som dala taky od detskej sady, ze bol ako 1vrstva paplonu, cize ako keby ziaden. Mamy sa rady miesaju do vychovy.
@luciannka83 nie všetky su tak ze sa miesaju a ona tam ma take malinke a nikdy na nich nespala keby chce tak si tam lahne
@zuzanasaskamilos som nepostrehla, E 4 rocne. Nasi uz v 4roch mali take trosku vyssie. Ale tym ze ho nema, tak jej to nijak neskodi.
Boze tie svokry... 😭🤦🏻♀️🤢🤢🤢 Mohla by som o tej mojej napisat knihu.... 🤬
@zuzanasaskamilos ak sa jej dobre spinka je to OK. Nech si svokra da dva ak jej treba 😉😁👍