Mrzutý synček - rastový spurt

vasjar
15. okt 2021

Ahojte, v posledných dňoch je synček dosť mrzutý. Bol očkovaný pred 4 dňami, tak neviem ci to je tým alebo ma rastový spurt. Doteraz bol veľmi pokojne dieťa, skoro nikdy neplakal. Môže ísť o rastový spurt alebo ma take dní kvôli očkovaniu? Keď place tak ho idem nakojit ale nechce ani papať, stále sa odtahuje od prsa. Stretli ste sa niektorá s tým?

ailiba
15. okt 2021

@vasjar môže to byť kľudne z očkovania... Do týždňa by to malo prejsť.

marianarem
15. okt 2021

@vasjar Ano, to bude z ockovania. Bolia ich po nom nozicky a mozu sa citit trochu ako pri chorobe. Aj moj bol rozhodeny po ockovaniach, unaveny, mrzuty. Po prvom som mala pocit, ze ho aj hlava boli, lebo mu vadili niektore zvuky. Dokonca sa po prvych dvoch hexavakcinach aj vyvojovo trochu prepadol, ale iba docasne, vsetko dohnal.

lucia147852
15. okt 2021

Mrzuty z rastového spurtu? Tak to som teda este nepočula, vtedy dieťa veľa je a rychlo podrastie. Mrzutosť je z očkovania

lulik87
15. okt 2021

@vasjar akurat toto som sa pytala v skupine Majovky 2021, my sme tiez po očkovaní 3 dni a ostala taka bojazliva, citliva, hned ju nieco vystresuje a placka...takze asi to fakt je z ockovania. Dokonca som sa zlakla, ci to nemala nejaky sok, zlaknutie od toho pichania lebo mi odvtedy placka az tak zachvatovo a tazko ju utisit.